Demo Day for Train the Trainer Program

EVENTS

8 minute read

LATER UPDATE:

Am închis înscrierile la acest program. Dacă dorești să afli când îl mai ținem, cel mai bun loc pentru a rămâne la curent este newsletterul nostru, 0+ Insider – te poți abona de aici și te vom anunța când o să fie următoarele evenimente.

Salut, ai ajuns aici fiindcă:

 • Te-ar putea interesa programul Train the Trainer care va începe pe 02 Aprilie 2022 (și va dura până în Iunie 2022) și vrei să afli mai multe detalii despre el.
 • Ai dorit întotdeauna să inspiri oamenii din jurul tău să devină mai buni, să se dezvolte, să producă schimbări iar tu să fii un factor al schimbării.
 • Ești în continuă perfecționare și creștere și vrei să împarți experiența ta cu ceilalți pentru că Marele scop al educației nu este cunoașterea, ci acțiunea.(Herbert Spencer)
 • Simți că ai o misiune personală să-i ajuți pe cei din jurul tău să-și atingă obiectivele și te întrebi dacă ai putea trăi din asta, dacă este o profesie care să-ți acopere toate nevoile – de la nevoile de bază, de asigurare a unui trai, și până la cele superioare, de autorealizare și dezvoltare personală.
 • Dorești să pășești dincolo de cărți, de teorie, și să experimentezi practic și în siguranță ce înseamnă livrarea de traininguri.
 • Te interesează să devii expert în livrarea informației.
 • Ești hotărât să-ți învingi frica de vorbit în public prin expunere treptată într-un mediu controlat alături de profesioniști care să te susțină.
 • Dorești să cunoști toate etapele care stau în spatele unei experiențe de învățare și să construiești corect și cu impact sesiuni care facilitează învățarea.

Ne-am gândit că cel mai bun mod de a răspunde la întrebările pe care le ai legate de acest program este să organizăm un Demo Day, adică o zi în care ne vedem online, pe Zoom, într-un workshop interactiv de 5 ore, din care să înveți lucruri și să îți devină mai clar dacă acest program este sau nu pentru tine.

Ce se va întâmpla în Demo Day?

 1. Vom detalia cele Trei Arii Importante în Training, vom vorbi despre fiecare în parte și cum sunt interconectate:
  • Portretul Trainerului (Competențe, motivații, comunicare)
  • Ideea / Subiectul (Instructional Design și Presentation Skills)
  • Audiența (Dinamici de Grup și Facilitare)
 2. Facem un exercițiu în care descoperi ce te oprește sau te blochează când vrei să concepi o sesiune de învățare sau să o livrezi către audiențe diverse.
 3. Vorbim despre importanța feedback-ului, cum să oferim feedback în cadrul unui training, astfel încât să avem o idee cât mai clară despre cât de mult ajută feedback-ul în dezvoltarea noastră și a sesiunilor de învățare pe care le construim.
 4. Vei afla cum stabilim obiectivele unei sesiuni de învățare și care sunt etapele de design/concepere ale unei sesiuni de learning/training.
 5. Vom testa împreună câteva instrumente pe care este bine să le avem în vedere pentru a putea capta atenția participanților.
 6. Afli toate detaliile despre programul Train The Trainer: ce vom învăța în fiecare dintre module, cât de mult e Etapa Conceptuală, teoretică, cât e Etapa Practică, experiențială și, bineînțeles, cât costă și ce variante de plată vei avea.
 7. Vei avea ocazia să pui toate întrebările pe care le ai (sau care îți vor apărea în minte pe parcursul workshopului) legate de acest program, într-o sesiune de Q&A completă.
 8. Ne vom cunoaște personal, verificăm chimia, ceea ce va conta atunci când vei decide să participi la programul complet.

Când se întâmplă Demo Day?

Așadar, Demo Day “Train The Trainer” se întâmplă pe 19 Martie (sâmbătă), online, între orele 10:00 și 15:00.

Investiția pentru Demo Day

Nu în ultimul rând, participarea la Demo Day presupune o investiție de 300 lei. Am decis să punem acest cost special pentru a ne asigura că ne vedem cu oameni care pun preț pe dezvoltarea lor personală și pentru care a avea o carieră plină de sens nu e doar un “nice-to-have”.

Ulterior, dacă decizi să participi la programul întreg, suma aceasta va fi scăzută din prețul total al programului, deci în acest caz nu te va fi costat nimic! Dacă decizi să nu participi la programul întreg, ai beneficiat de o zi de workshop din care suntem convinși că îți vei lua suficientă valoare încât să fi meritat.

Investiția în programul complet “Train The Trainer”

Probabil că în acest moment te întrebi dacă ți-ai permite financiar programul complet. Și poate că ar fi ușor să punem aici costul lui. Însă ar fi și incorect, în același timp. Pentru că ai vedea costul, dar nu ai ști ce primești de acești bani și în ce constă efectiv programul. Așa că am decis să dăm toate aceste detalii financiare în timpul Demo Day, odată cu prezentarea programei pentru “Train The Trainer”.

Însă, ca să îți faci totuși o idee și să fie corect setate așteptările, e important să menționăm că formări similare atât ca întindere în timp cât și ca profunzime pot costa oriunde între 1500 si 3500 euro. 

Noi ne-am dorit ca această experiență să fie mai accesibilă și vor exista în mod cert plăți eșalonate în timp, însă este totuși un training care se întinde pe câteva luni de zile, făcut cu un număr mic de participanți, deci nu va fi neapărat un “training ieftin” pe care să îl faci doar ca să mai înveți ceva nou, ci mai degrabă o decizie fermă legată de viitorul tău.

Cu toate acestea, calculele noastre arată că îți vei putea recupera investiția după livrarea primelor traininguri cu participanți plătitori cu care vei lucra.

Bineințeles, participarea la acest Demo Day nu înseamnă că trebuie să decizi atunci, pe loc, dacă vrei să mergi și mai departe. Înseamnă că vrei cel puțin să explorezi un pic mai mult. Ar fi păcat să fii la un pas de schimbarea vieții tale (și a altor mii de oameni) și să te oprești… 

Te poți înscrie AICI:

* Locurile sunt limitate.

* Atât Demo Day cât și programul vor fi ținute în limba română, însă înțelegerea limbii engleză este necesară pentru participare.

Cine este trainerul?

Raluca Alecu

Deși împlinesc în curând 18 ani în lumea dezvoltării personale și organizaționale, sunt la fel de entuziasmată de training și oameni ca în prima zi. Îmi doresc să fac din viața mea și a celorlalți o evoluție continuă și cred că aceasta este misiunea și vocația mea. Îi sprijin pe cei din jur în efortul lor de a comunica mai bine, de a se conecta cu ei înșiși și cu ceilalți, de a se cunoaște și exprima autentic în călătoria lor de dezvoltare.

În ultimii 17 ani am studiat și experimentat o multitudine de tehnici, am participat la workshop-uri, seminarii și cursuri legate de dezvoltarea personală. Am dezvoltat și livrat programe care cumulează peste 18.000 de ore de training, coaching și consultanță pe teme diverse cu instrumente psihometrice către audiențe diverse și multiculturale în formate diferite.

A fi trainer înseamnă mai mult decât a livra informații și concepte într-un mod atrăgător și profesionist; înseamnă să poți înțelege dinamici de grup și individuale, să gestionezi emoții și să înțelegi tipuri de personalitate și felul unic în care învață fiecare.

Am pornit la drum în această călătorie inițial ca să-mi înving hipersensibilitatea și frica de a vorbi în public dobândită în timp din cauza sistemului de învățământ. Eram prima la catalog (Alecu) și, sistematic, profesorii mă ridicau la lecție brusc și abrupt, dezvoltându-mi în timp o adevărată frică de a vorbi în public. 

Mi-am dorit experiențe care să schimbe această frică prin expunere treptată către experiențe neutre sau pozitive care, în timp, s-au transformat în experiențe plăcute în care am reușit să transmit celorlalți exact ceea ce îmi doream.

Certificări:

 • PCM Certified Trainer – Process Communication Model. Am trainuit personal peste 500 de participanți.
 • BRIEF COACHING Coach Certification.
 • Accredited Consultant & Practitioner Life Styles Inventory 1 and 2.Am trainuit personal peste 2000 de participanți. 
 • Accredited Consultant & Practitioner Group Styles Inventory GSI (Group Style Inventory) – Psychometric Tool. Am trainuit personal peste 150 de echipe.
 • Accredited Consultant & Practitioner Strength Deployment Inventory (SDI).Am trainuit personal peste 600 de participanți. 
 • WorkPlace Big Five Profile Certified Consultant. Am trainuit personal peste 100  de oameni cu profile individuale și de grup.
 • Certified Points of You Coaching Method. Am trainuit peste 250 de participanți în grupuri sau individual.
 • Train The Trainer, “CNFPA” Accreditation – The National Council for High Education of Adults.
 • Instructional Design Certification for Trainers and Learning Consultants. Am construit peste 50 de tipuri de training bazate pe nevoile de business.
 • Lean Train the Trainer.
 • Train the Trainers and Team Intervention. Am livrat peste 25 de sesiuni Train the Trainer.
 • Train The Trainer for Team Building. Am livrat și conceput peste 10 programe pe care le-am livrat de peste 50 de ori.
 • Team Events Certification. Am livrat peste 100 de sesiuni cu echipe compacte.

Mai multe informații pe profilul de Linkedin.

Testimoniale:

Preda-Sinca Miruna, Business Services Marketing Specialist at Orange Business Services:
“Highly recommend. Very professional & hands-on trainer! I find Raluca to be very engaging, very effective at her job and it’s always a pleasure to recommend her as an accomplished training professional. I have been consistently impressed with Raluca’s attitude since the very first training. During that time she helped me with the development process and I’m sure that her efficiency will help others. Thanks to Raluca, I have succeeded to correctly manage my stress levels, to customize my style of communication and to deliver easy the right messages to different types of personality. I gained very valuable information from Raluca during the time and I had only positive experiences throughout the trainings with her.”

Oana Doaga, Bid Manager for Central Europe at Atos:
“Raluca is one of the best trainers I met. She has experience, charisma and, most important, the gift to keep you there, focused on what she is delivering. My favorite training of hers was Process Communication Model – PCM. It’s a must for every person interested in self development, since it gives insight about different types of personalities, sensitive areas for each and tools to work with. It’s a great way to further understand one’s personality, to add more pieces to the complex puzzle that we, humans, are.

If interested in PCM, I recommend being initiated by Raluca, since she has a rich experience in working with this model, experience given by the hundreds of people that have attended her PCM trainings.”

Emanuel Dumitru, Software Engineer at Orange:
“I have attended to multiple courses held by Raluca on negotiations, conflict management and process communication model and I can say that each and every training was a great experience and an amazing opportunity for me to develop myself. Everything is so interactive and well organized, you can’t miss another course held by Raluca.”

Violeta Stroe, Digital Transversal Manager at Orange: “Great developing through learning experience! During the PCM training, Raluca kept us connected and engaged with maximum openness, in a secure environment and a friendly atmosphere. Dynamic and go getter, she led us on a journey of knowledge of this tool using a perfect blend of theory and practice, with real-life examples.

Thank you, Raluca! I enjoyed the experience and found it very useful for my personal and professional development.”

Andreea Moldoveanu, Regulatory Affairs Manager at Orange:
“I’ve attended Raluca’s course on PCM and I was really impressed by her ability to speak with each student based on its specific communication needs while transferring this skill to us. Raluca has led the learning process using a friendly, warmth and playful attitude encouraging us to cooperate, to discover in real time different types of communication styles and improve the interaction between us.

In the same time, I found the course extremely useful for my own personal understanding and development identifying clearly my communication style, needs and values.

I strongly recommend Raluca to any person who wants to create transformation around him through communication.”

Madalina Tudor, Key Accounts Manager at Orange Romania:
“Raluca Alecu – trainerul si omul. Indiferent de tipologiile de personalitati pe care le identifica in grupele de curs, are abilitatea, tactul si inteligenta emotionala necesara de a-i face sa lucreze impreuna, sa-si expuna ideile si opiniile si sa provoace dezbateri. Creeaza analogii cu situatii din zona de business ce pot fi aplicabile si in viata cotidiana in relatiile cu familia, prietenii si NU face apel la truisme (un lucru comun din pacate pe care l-am intalnit la multi traineri). Desi pastreaza o structura profesionala a cursului, se adapteaza dinamicii grupului si acorda atentie fiecarui individ, transformand orice sesiune de curs intr-o sesiune de introspectie si transformare individuala a cursantului. Este o persoana asertiva si autentica. A fost un real castig sa particip la cursurile tale!”

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.
Meniu
Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration