Obține acces la audiobook-ul: Acum, aici, contezi

Reduceri!

Acum, aici, contezi

53,00 lei TVA inclus

Crezi că acest produs este perfect pentru un prieten sau o persoană dragă? Cumpără un card cadou
Categorie:

Construiește relații profunde în care să te simți conectat, să îți crești încrederea în tine și să simți că aparții, crescându-ți abilitățile de ascultare la un nivel care nici nu știai că este posibil.

Știi ceva? Uneori simt că am fost păcăliți. Cu toții. Am fost învățați geografie, fizică, matematică sau limbi străine, dar nimeni nu ne-a spus cât de important este să știm să ascultăm cu adevărat.

În Harvard Study of Adult Development (1938-2000), unul dintre cele mai lungi studii făcute vreodată, cercetătorii au ajuns la o concluzie șocantă despre importanța relațiilor în viața noastră:

”Singurătatea ucide.
Este la fel de periculoasă ca fumatul sau alcoolismul.“

Numeroși psihoterapeuți au ajuns la concluzii similare:

  • “Calitatea relațiilor noastre determină calitatea vieții noastre.”
    – Esther Perel
  • “Relația este cea care vindecă.”
    – Irwin Yalom
  • “Siguranța nu este absența pericolului, ci prezența Conexiunii.”
    – Gabor Mate

Este atât de simplu! Calitatea vieții tale nu ține atât de mult de nivelul tău social, nu este despre banii pe care îi ai și nici măcar despre cât de bun profesionist ești în ceea ce faci, așa cum ai putea crede.

Calitatea relațiilor tale este cea care, fundamental, determină calitatea vieții pe care o ai și a celei pe care ai putea-o avea! Destul de important, nu-i așa?

În multitudinea de lucruri pe care le putem învăța și în care putem investi de-a lungul vieții, sunt puține cele care să aibă o influență atât de puternică asupra fericirii, sănătății și bunăstării noastre.

Și, în plus, să aibă potențialul de a ne da un sentiment de împlinire și apartenență pentru tot restul vieții.

Acesta este motivul pentru care am scris cartea iar, mai apoi, am înregistrat și audiobook-ul: să te ajute să ai relații mai bune cu oamenii care contează în viața ta. Știu că este locul în care îți poți schimba major în bine viața, cu minimum de efort depus!

Ascultă gratuit un capitol din carte!

Te invit să asculți unul dintre capitolele introductive din carte.

Vei regăsi în el și structura cărții, subiectele pe care le vei gasi dezvoltate în audiobook-ul complet și te va ajuta să decizi cât de util ar fi să o parcurgi pe toată.

Pentru cine este cartea?

Am decis să scriu această carte fiindcă eu chiar cred că ascultarea e una dintre puținele abilități care pot schimba în bine viața fiecăruia dintre noi.

Dacă ți s-a spus vreodată că nu știi să asculți, sau ai simțit că ai avut de pierdut fiindcă nu ți-ai dezvoltat suficient acest skill, cartea aceasta este pentru tine.

Iar dacă ți s-a spus vreodată că esti un bun ascultator, atunci tu, mai mult decât alții, știi că este una dintre cele mai puternice abilități pe care le poti dezvolta. Și știi că întotdeauna se poate să fii și mai bun(ă) în asta. Ai în față una dintre cele mai complete cărți despre ascultare care s-au scris, și am încredere că te va ajuta indiferent de unghiul din care alegi să o citești.

Dacă ești într-o relație de cuplu, ascultarea profundă te va ajuta să înțelegi mai bine nevoile celuilalt dar și să auzi lucrurile care, din diverse motive, rămân nespuse de partenerul sau partenera ta.

De altfel, același lucru se va întampla în orice altă relație importantă din viața ta: cu părinții tăi, cu prietenii și, nu în ultimul rând, cu copiii tăi.

Ascultarea îți poate deschide o lume nouă în termeni de conectare. Poți să simți un nivel de apartenență și profunzime pe care nu le-ai accesat până acum decât rar sau poate chiar niciodată. E mai ușor să fim cu adevărat împreună atunci când ne ascultăm unul pe celălalt.

De altfel, motivația principală pentru existența cărtii este aceasta: să ajute cât mai mulți oameni să aibă relații autentice, puternice, profunde, cu oamenii importanți din viețile lor.

Da, te va ajuta și profesional!

Însă, în același timp, istoricul meu profesional, atât în lumea de business cât și ca om care facilitează schimbări în viețile altor oameni, nu ma lasă să ignor că există și beneficii profesionale majore în a ști cu adevărat să ascultăm.

Dacă pentru tine nu este suficient să ai un job, ci îți dorești să fii și bun la el…

Dacă înțelegi că fără creștere continuă poți ajunge să te plafonezi și vrei să investești și în viitorul tău profesional…

Indiferent dacă îti place ceea ce faci sau te gândești să schimbi la un moment dat, cât timp munca ta va presupune interacțiune directă cu oamenii…

… ascultarea poate fi avantajul tău secret.

În mod particular, dacă lucrezi în management, vânzări, marketing sau în IT, această carte te va ajuta să te uiți la oameni complet diferit față de cum ai făcut-o până acum.

În timp ce oamenii din fața ta vor alege să se deschidă mai ușor și să vorbească mai mult, vei avea capacitatea să observi nuanțe subtile ale cuvintelor, inflexiuni ale vocii și mișcări corporale care erau acolo și până acum, și care îți deschid noi opțiuni și îți dau unghiuri noi din care să privești lucrurile. Pe scurt, te vor face un profesionist mai bun.

Nu în ultimul rând, această carte este dedicată oamenilor care au ales profesii în care susțin pe alții să crească, să se dezvolte, să își atingă potențialul și să se bucure de viață: change strategisti, psihoterapeuți, coachi, asistenți sociali și toți cei care, pentru a își ajuta clienții, folosesc ascultarea ca principal skill. Sunt convins că informațiile de aici, dublate de practica deliberată, te vor ajuta să obții puteri care cel putin vor părea supranaturale.

Despre autorul cărții:

Andrei Roșca este fondatorul Whisper – Center for Strategic Change și dezvoltatorul Change Strategy Method, o metoda interdisciplinară de facilitare a schimbării. Mai concret, în ultimii ani a lucrat 1 la 1 cu sute de oameni, în mii de ședințe, ajutându-i să își schimbe viețile, atât în plan personal cât și profesional.

De asemenea, Andrei a construit și ține câteva programe de training imersive, atât pentru specialiști în schimbare (coachi, psihoterapeuți, change strategiști) cât și pentru oameni care vor să își îmbunătățească major relațiile importante din viețile lor.
1. Supernatural Listening
2. Tactical Listening (pentru companii, start @ change.ro)
3. Change Strategist Training

Însă cel mai bun mod prin care poți începe să îl cunoști pe Andrei este prin această carte.

Ce spun oamenii care au ascultat cartea

Cristina Anca Dragoi: “Le-am lipsi oamenilor dragi nouă daca nu am fi trecut niciodată prin viața lor?”

După parcurgerea cărții, m-a însoțit mult timp acest gând, oarecum abstract, dar care merită un exercițiu de imaginație: “Le-am lipsi oamenilor dragi nouă daca nu am fi trecut niciodată prin viața lor?” . Cred că răspunsul lor ar depinde în mare măsură de calitatea conexiunii pe care au avut-o cu noi, iar măsura acestei calități este dată de felul în care s-au simțit ascultați și văzuți de noi. Din punctul meu de vedere cartea “Acum, aici, contezi” oferă oricărui ascultator toate instrumentele necesare să conteze în viețile celor pe care îi va avea alături în propria-i călătoria prin viață.

 

Ovidiu Bostan: “Acum, aici, contezi” este un veritabil manual de ascultare la care să revin iar și iar

“Sunt foarte încântat de cartea asta! Mă bucur că există și cred că poate să aducă multă bunătate și mult bine în lumea asta.

Pe tot parcursul cărții am simțit un ton cald, calm, așezat, optimist și cu acea îngăduință. Am simțit un ton care scoate la suprafață două atitudini foarte rare. Prima a fost: ”Uite ce am înțeles eu pe subiectul ăsta și din drag de tine, cel care citești, îți spun și ție!” Iar a doua a fost: ”Nu ești acolo unde ar fi fost bine să fii, nici nu mai contează de ce, dar de astăzi poți să faci ceva ca să fii mai bun!”. E bunătate și non judecată.

“Acum, aici, contezi” este un veritabil manual de ascultare la care să revin iar și iar, dar este și o mantră pe care o pot spune de fiecare dată când am un om în fața mea.

 

Ioana Tudor-Ion: “Nu am făcut altceva câteva ore.”

“Am citit-o într-un bloc de timp, adică nu am făcut altceva câteva ore, senzația a fost că nu pot să nu citesc și pagina următoare și pagina următoare și tot așa.

Încă de la primele pagini mi-am spus că eu voi cumpara cartea asta pentru a o face cadou oamenilor dragi; merită! Și ei, și cartea.”

 

Emanuel Martoncă: “Aș fi vrut să fi citit această carte acum 20 ani.”

Unii oameni învață din greșelile proprii cât de important e să asculte și să fie atenți la mesajele transmise, voluntar sau involuntar, de cei din jur. Din păcate, majoritatea oamenilor nu învață niciodată că e în interesul lor să asculte. Să asculte mai mult, mai bine, cu intenție.
După ce am citit “Acum, aici, contezi” m-am gândit că aș fi vrut să fi citit această carte acum 20 ani. Lecțiile și tehnicile despre care a scris Andrei Roșca m-ar fi ajutat în multe momente importante din viață.

Money-Back Guarantee

Ca mai toate programele pe care le-am facut în ultimii 15 ani, și această carte beneficiază de clauza 100% Money Back Guarante. Dacă din orice motiv simți că ai ajuns la jumătatea cărții și este altceva decât te așteptai, dă-mi un email pe start @ change. ro și îți returnez contravaloarea. Fără să fie nevoie să faci altceva!

Reduceri!

Acum, aici, contezi

53,00 lei TVA inclus

Crezi că acest produs este perfect pentru un prieten sau o persoană dragă? Cumpără un card cadou
Categorie:

Intrebari frecvente

Vreau sa fac audiobookul cadou unui prieten. Cum pot face asta?
Poti merge pe aceasta pagina si in dreapta jos gasesti “Cumpără un card cadou“. Tu o platesti, introduci emailului prietenului si el va fi primi imediat un mail cu acces la carte! Simplu!

Am nevoie de vreo aplicatie pentru a asculta audiobook-ul?
Nu. Imediat ce ai facut comanda vei primi pe email un link unde vei putea sa o asculti. Tot ce ai nevoie este un telefon sau un laptop si o pereche de casti si poti incepe sa asculti cartea in 3 minute.

Cat de lunga este cartea?
6,5 ore; adica echivalentul a 300-350 de pagini. Impreuna cu workshopul bonus pe care il primesti, cumperi aproximativ 10 ore de informatii valoroase.

Cartea este narata de Andrei?
Da. 100%.

Exista si o varianta tiparita a cartii?
Inca nu. Am in plan si tiparirea ei si se lucreaza activ la asta, insa cel mai probabil va mai dura cel putin jumatate de an, procesul de a scoate o carte fizica in Romania este unul anevoios. Este unul dintre motivele pentru care am vrut sa existe si un audiobook, varianta audio a cartii.

In plus, chiar daca mie mi-ar placea sa cred ca o vei asculta cu un ceai sau o cafea in fata, relaxandu-te, realitatea este ca poti la fel de bine sa ii dai Play dimineata, in drumul catre munca sau in timp ce mai faci ordine prin casa. Din pacate, audiobookurile nu miros a carte fizica, dar sunt de multe ori mai practice, mai eficiente in lumea in care traim astazi.

Iar daca poti sa nu amani sa o citesti, iti recomand sa nu amani. E prea usor sa aluneci, sa uiti complet si sa te trezesti peste 20 sau 30 de ani un pic mai singur decat ti-ar placea. 🙂

Pentru orice alte intrebari
Foloseste cu incredere start @ change. ro
Tot acolo imi poti lasa si feedback dupa ascultarea cartii. M-as bucura sa il citesc si promit sa raspund la mesaje.

Reduceri!

Acum, aici, contezi

53,00 lei TVA inclus

Crezi că acest produs este perfect pentru un prieten sau o persoană dragă? Cumpără un card cadou
Categorie:
Meniu
Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration