Find a Change Strategist

Change Strategy Method (CSM) este o metodă interdisciplinară de facilitare a schimbării. Un Change Strategist își ajută clientul să-și găsească propriile soluții și să-și accelereze procesele de dezvoltare, indiferent dacă acestea țin de viața personală sau profesională.

Metoda folosește ca bază de pornire elemente din coaching-ul co-activ și construiește un proces unic, personalizat, pentru fiecare client, utilizând tehnici din școli alese special să fie cât mai diferite, pentru a crește șansele să ajute oamenii prin ceea ce face și să se muleze pe nevoile fiecărei persoane. Este o metodă centrată pe prezent și orientată către viitor, pragmatică, se concentrează pe rezultate și încurajează acțiunea și asumarea responsabilității.

Cel mai bun mod de a înțelege este să fii parte dintr-un astfel de proces și să lucrezi o ședință cu unul dintre colegii noștri:


Om, antreprenor și Change Strategist pasionat de oameni și sisteme. Orientat către acțiune și pragmatism. Ajut life-long-learners să schimbe lumea.

Read more
Andrei Rosca

Andrei Roșca


Explorator al minții umane și spirit nomad. Nu prea mă găsești pe acasă pentru că mereu e ceva de făcut, de văzut sau de descoperit.

Read more

Andreea Baudici

Eu sunt Erika, iar misiunea mea e să ghidez și să susțin oameni în a lua decizii aliniate cu valorile și nevoile lor, astfel încât ei să simtă că-și trăiesc visul prin ceea ce fac zi de zi și că au control asupra timpului lor.

Read more

Erika Popliceanu


Sunt antreprenor cu 20 de ani de experiență în comunicare și trainer acreditat de ANC și asta mă ajută să te ghidez…

Read more

Ana Nicolescu


Hello! Eu sunt Monica și sunt obsedată de potențialul uman. Multă vreme n-am avut curajul să mă conectez la ceea ce vreau de la mine și să trăiesc autentic.

Read more

Monica Drosu


Sunt Eliana, exploratoare neobosită și entuziastă, prețuiesc conexiunea umană și crearea de experiențe semnificative alături de cei dragi.

Read more

Eliana Calotă


Human being living on the internet. ½ parteneră pe drumul schimbării, ½ curious content creator. Ex information hoarder.

Read more

Cristina Chipurici


Sunt Change Strategist, pasionată de universul uman, natură, artă, arhitectură și fotografie.

Read more

Laura Vlaicu


Salut, sunt Octavian. Absolvent de Automatică și Calculatoare. Disc Jockey de peste 20 de ani. Biciclist entuziast de 8 ani. Trainer de Comunicare Nonviolentă de 4 ani.

Read more

Octavian Istrate


Mă bucur de ”călătorie”, îmi iau timp pentru fiecare pas și pun cărămidă peste cărămidă astfel ca rezultatul să fie unul solid, de durată și cu impact.

Read more

Mihaela Frunzeti


Cred cu tărie că poveștile pe care ni le spunem fiecare, despre ce putem sau despre ce nu putem face în viață, hotărăsc în mare măsură ceea ce reușim într-adevăr să facem.

Read more

Andreea Funieru

Misiunea mea: să devin în fiecare zi mai bună pentru mine și pentru cei din jur. Dacă în acest proces pot să ajut și pe alții să facă o schimbare în viața lor, consider că am contribuit măcar puțin la bunul mers al lumii.

Read more

Maria Arbone


Mi-a plăcut mereu schimbarea. De roluri, orașe sau industrii. În 13 ani de marketing am trecut prin automotive, energie, sănătate, IT, cultură, ONG…

Read more

Alina Axane


Îmi găsesc liniștea și inspiratia în natură, în sălbăticia munților, a pădurilor și în nopțile dormite sub cerul liber.

Read more

Irina Niculae

Sunt Iulia. Explorator al vieții și al minții umane de când mă știu. Sunt “în elementul meu” atunci când susțin creșterea oamenilor și a echipelor cu care lucrez, în Change Strategy, management sau traininguri.

Read more

Iulia Tonu


De când mă stiu mi-a plăcut să cresc și să împărtășesc cu ceilalți ceea ce am dobândit din experiențele prin care am trecut și din greșelile pe care le-am făcut.

Read more

Alex Andronic


M-a captivat de când mă știu tot ce ține de dezvoltare personală și mă trezeam adesea în discuții profunde încercând să prind sensul…

Read more

Moni Călin

În calitate de lider de marketing, manager și om cu multe curiozități și pasiuni creative, sunt interesată de ce îi motivează pe oamenii din jurul meu să devină mai buni și să producă un impact pozitiv.

Read more

Teodora Takacs


Sunt pasionată de psihologia comportamentală și de cum comunicăm și învățăm. Timpul liber mi-l dedic învățând despre cum funcționează mintea umană…

Read more

Monica Sibișteanu


Găsesc cu ușurință legătura între elemente care aparent nu sunt conectate, le pun într-o altă perspectivă astfel încât să rezulte un proces nou, adaptat pentru a obține rezultate.

Read more

Simona Ionescu


Ultimii 15 ani i-am petrecut bucurându-mă de provocări atât din rolul de avocat într-o corporație, cât și din cel de creator de bijuterii.

Read more

Ioana Tudor


Îmi place să citesc (stoicism, psihologie, spiritualitate), să particip la training-uri (UPW Tony Robbins), workshop-uri și să mă dezvolt constant.

Read more

Daniel Duță


Când mă gândesc la lucruri de spus despre mine, întotdeauna îmi vin în minte imagini cu natura. Iubesc să mă plimb și să stau în natură cât de mult pot.

Read more

Mihaela Pavelescu


Îmi place să șofez, să citesc, să mănânc ciocolată, să mă plimb în natură sau să mă dau cu bicicleta. Iubesc iarna când e iarnă și vara când e vară.

Read more

Ovidiu Bostan


Cauți pe cineva cu care să discuți despre o situație curentă din viața ta sau ceva ce te macină?
Ești în confuzie cu privire la relații din viața ta?

Read more

Cristina Iacobescu


Om printre oameni, medic, pentru și alături de oameni, cetățean al lumii, change strategist. Antreprenor și investitor, gânditor și visător care acționează.

Read more

Florin Conghilete


Sunt un om obișnuit, dar cu un ocean de idei, pasionat de cercetare în domeniul umanistic și tot ce înseamnă culoare, forme și crearea de experiențe.

Read more

Loredana Dobrea


Sunt Alina, captivată de potențialul uman și caut mereu noi posibilități de transformare a obstacolelor în oportunități. Mă inspiră în fiecare zi poveștile oamenilor cu care mă însoțesc…

Read more

Alina Tomeș Alexoiu


Pentru mine, psihologia nu este despre cum să fii omul perfect, ci despre cum să fii omul din tine. Cred cu tărie în potențialul creator al omului și în faptul că fiecare dintre noi avem de dăruit mult mai mult decât credem.

Read more

Dan Calotă


Combin tot ce am trăit și învățat pe pielea mea, the hard way, cu tot ce am asimilat ca know-how în traininguri și formări și cu toată experiența mea de team leader, mentor și trainer…

Read more

Oana Boeru


A fi om, înainte de toate, pentru mine reprezintă esența a tot ceea ce implică această existență, simplă și complexă, totodată.

Read more

Cristian Cîrnicianu


Om, antreprenor și Change Strategist pasionat de oameni și sisteme. Orientat către acțiune și pragmatism. Ajut life-long-learners să schimbe lumea.

Read more

Sofia Grigore


Salutare, sunt Mihaela, un om pasionat de viață și tot ce presupune ea, de cine suntem și cine putem deveni pe parcurs.

Read more

Mihaela Anghel


Sunt curioasă ce ai hotărât să faci “de luni” pentru tine și starea ta de bine? Să citești, să petreci mai mult timp cu cei dragi, poate să incerci să ai mai mult grijă de sănătatea ta.

Read more

Marcia Mușetoiu


Cred că toate lucrurile bune pornesc de la educație. Iar cel mai mare vis al meu este să văd fiecare copil, tânăr și adult mergând la școală cu iubire pentru învățare.

Read more

Adelina Pavelescu


Am simțit mereu că ești responsabil de energia pe care o aduci și în procesul meu de a deveni cea mai bună versiune a mea, am început să citesc, să ascult podcast-uri….

Read more

Cosmina Gabor


Hei, sunt gege. Un om ce iubește oamenii, ce se joacă cu datele și intuiția în același timp. Absolventă de Automatică și Calculatoare și doctorand.

Read more

Giorgiana Vlăsceanu (gege)


Sunt o persoană ancorată în realitate, în date, în planificări, dar când lucrurile nu sunt în controlul meu, nu-mi este frică să merg pe gut feeling.

Read more

Marius Rusu


Om, life-long-learner, pasionată de oameni, tehnologie și inovare. Spirit curios, creativ, dornic de învățare, explorare și ieșire din zona de confort.

Read more

Raluca Gligor


Sunt soț, tatăl a două fetițe foarte diferite între ele, fac cafea bună, călătoresc cât pot de mult, desenez și fac poze la street art.

Read more

Bogdan Lucaciu


Mi-a plăcut dintotdeauna să observ oamenii, sunt introvertită și prefer discuțiile 1-1, care îmi aduc profunzime. Iubesc marea și găsesc mare bucurie în a practica yoga.

Read more

Simona Zamfirescu


De mai bine de 15 ani, lucrez cu oameni din toate colțurile lumii, în start-ups și corporații, am făcut parte din echipe sau le-am coordonat.

Read more

Alina Oțelea


Încerc în fiecare zi să adaug ceva bun la cel ce am fost ieri și cred în puterea oamenilor de a face o schimbare semnificativă în viața lor.

Read more

Emanuel Drăgușin


Salutare, sunt Cătălin pasionat de sport, gândire sănătoasă și implementare de obiceiuri care să îmi permită să mă bucur de viață și de familie până la 100 de ani.

Read more

Cătălin Jitariu


I am naturally introverted, smiling when I see the sun, happy to be here on this journey to making life worth it.

Read more

Andra Ivașcu


Cred în oameni, înainte de toate. Am convingerea că viața nu este complicată, ci doar foarte complexă, exact ca un puzzle pe care îl completezi as you go.

Read more

Iasmine Răduică


De profesie sunt inginer și lucrez în navigație satelitară. La sfârșitul lui 2010 am pornit la drum în Europa.

Read more

Simona Cîrciu


Om, antreprenor și Change Strategist pasionat de oameni și sisteme. Orientat către acțiune și pragmatism. Ajut life-long-learners să schimbe lumea.

Read more

Valerica Dragomir


Cred că suntem cu toții oameni obișnuiți, dar avem puteri extraordinare. Îmi descopăr și amplific această putere cu fiecare schimbare pe care o fac.

Read more

Iunieta Sandu


Sunt dedicată și delicată cu tot ceea ce înseamnă a fi om – minte, trup și spirit. Outgoing introvert care se încarcă în natură.

Read more

Anne-Marie Chelariu


Expat de la 19 ani, astăzi locuiesc în Bruxelles. Sunt pasionată de călătorii, cărți, teatru, mai nou am început să studiez pianul (never too late!) şi Uniunea Europeană.

Read more

Cristina Dobrișan

Meniu
Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration