Ce este Change Strategy Method?

FAQs

Change Strategy Method (CSM) este o metodă interdisciplinară de facilitare a schimbării. Un Change Strategist își ajută clientul să-și găsească propriile soluții și să-și accelereze procesele de dezvoltare, indiferent dacă acestea țin de viața personală sau profesională.

Metoda folosește ca bază de pornire elemente din coaching-ul co-activ și construiește un proces unic, personalizat, pentru fiecare client, utilizând tehnici din Intervenții Strategice, Cognitive Behavioural Therapy, Neuro-Linguistic Programming, Milton Model, Ericksonian Hypnosis și Nonviolent Communication.

CSM este o metodă centrată pe prezent și orientată către viitor, pragmatică, se concentrează pe rezultate și încurajează acțiunea și asumarea responsabilității.

Procesul a fost construit de Andrei Roșca începând cu anul 2018 și îmbunătățit constant în următorii ani, fiind puternic influențat de abordările unor specialiști în schimbare ca Milton H. Erickson, Irvin D. Yalom, Tony Robbins și Shunryū Suzuki.

De asemenea, Andrei a învățat direct de la oameni cum ar fi Tony Robbins, Cloé Madanes, Richard Bandler, Joe Dispenza, Joe Navarro și Kaifi Iraklis. Poți citi mai multe despre Andrei aici.

Însă cel mai bun mod de a înțelege ce înseamnă CSM este să fii parte dintr-un astfel de proces și să lucrezi minimum o ședință cu unul dintre colegii noștri.

Meniu
Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration