Alina Axane

Based in: Iași

Cu ce te pot ajuta:

  • Să obții mai multă claritate 
  • Să fii mai conștient/ă la alinierea cu tine, în tot ce faci
  • Să te bucuri de self-discovery și să-ți reamintești că ai toate resursele și soluțiile de care ai nevoie
  • Să nu uiți de conectarea cu tine și cu alții, pe drumul tău spre reușite
  • Să-ți planifici inclusiv momente de relaxare 
  • Să te uiți la productivitate ca la ceva posibil, cu resursele, instrumentele potrivite pentru tine.

Traininguri și formări:

  • Hypercoaching for Hyperachievement, 2022
  • Add Heart Facilitator Course, Heart Math Institute, 2022
  • Life coach CERTIFICATION from Transformation Academy. Acreditat internațional și recunoscut de Continuing Professional Development Standards Agency (Provider No: 50134)

Despre mine:

De când mă știu, sunt omul schimbării. Conectez oameni, emoții și locuri.

Sunt change strategist, consultant marketing  și pictor entuziast. Am început să lucrez în mediul ONG și apoi, în 15 ani de marketing, am trecut prin industrii precum: automotive, energie, sănătate, IT, cultură, conectând oameni și locuri.

Mă motivează dorința de a alinia ceea ce fac cu ceea ce sunt. Voluntariatul m-a format la fel de mult ca lucrul în marketing, însă abia acum simt că ceea ce fac are sens, pentru că acum sunt tot mai aproape de ce am căutat mereu: bucuria și mulțumirea că în fiecare zi ajut cel puțin un om să zâmbească. 

Din postura de client, din 2016 coaching-ul mi-a tot schimbat viața, ajutându-mă să gestionez perioade dificile și să mă descopăr tot mai mult. Din tabăra cealaltă, din postura de change strategist, lucrez 1 la 1 cu oameni care vor să accelereze procese de dezvoltare sau care vor să înceapă un nou drum în carieră sau în viața personală.

Tot self-discovery e pentru mine și pictura, dar și prilej de conectare și de a da mai departe din ceea ce sunt.

Alături de sesiunile de change strategy, am construit un proces în care îmbin elemente de coaching cu elemente din pictură (intuitive art), pentru explorarea emoțiilor și ca instrument de relaxare. 

Ce spun cei cu care am lucrat:

M-a bucurat procesul pentru abordarea directă și deschisă. Am încercat terapie ani de zile, dar am simțit pe de o parte că lucrurile se mișcă mult prea încet pentru mine și pe altă parte că focusul pe trecut nu mă ajută când eu încercam să mă hotărăsc care îmi vor fi acțiunile viitoare. M-au bucurat discuțiile în care am simțit că am jonglat cu foarte multe idei și ne-am conectat la nivel personal. Aș recomanda experiența oricui, fie pentru a-și defini obiectivele personale când lucrurile nu se simt bine și nu știm de ce, fie pentru a stabili un plan de acțiune când știm ce vrem, dar nu știm de unde să o apucăm, cu mențiunea că aș recomanda doar când dorința de schimbare e reală și asumat faptul că orice schimbare externă vine cu o schimbare internă. (D. C.)

Procesul de change strategy a fost unul prin care am simțit că am ajuns din poziția de pasager în pozitia de șofer a propriei traiectorii care ține de viitorul profesional pe termen scurt și mediu. Am descoperit detalii pe care nu le tratam cu importanța cuvenită și cred că minimizam anumite aspecte legate de carieră care meritau mai multă atenție din partea mea. (Alex Iliescu)

I don’t know which one I discovered first: Alina’s art or her power (and will) to heal the world. But combine the two and you’ll notice that the order makes no difference as you might end up with a complete, unique session. I wanted to give an experience to my friends and thought Alina’s workshop (Therapy through Art) would be just the right one, trusting her with everything: from choosing all the logistics to letting her guide 3 skeptical girls through emotional work. She was able to win our trust by respecting our limits while encouraging us to explore areas that we wouldn’t even be aware of. At the end of a session that flew by, we were in touch with our hidden secrets while holding our accomplice – a painting we never saw ourselves being capable of creating. What’s even more special is that even though our session with Alina ended on that day, the discoveries through the painting are being reminded us every time we pass by it. (Crina Coranga, Brand Manager)

Alina este un om căreia i se potrivește de minune rolul de Change Strategist: are căldură, răbdare, e un aliat neobosit, are empatie și un gând încurajator pentru momentele de rătăcire. De la Alina vei învăța că “nimic nu trebuie”, că e bine “să ții inima sus”, că e important să iei timp pentru tine, să experimentezi diverse tehnici: de tapping, frequency music, meditație, dans, până o vei găsi pe cea care rezonează cu tine. Îi sunt recunoscătoare Alinei pentru că a fost “stânca” mea atunci când am avut momente dificile și o recomand cu drag pentru ședințe de Change Strategy.  (Loredana Vasile, Business Analyst)

This class is exceptionally well thought out and executed, particularly for someone such as myself with no painting experience. Alina offers a perfect mix of painting techniques, art history, and overall inspiration to help participants pour their hearts and souls on the canvas in front of them. I thoroughly enjoyed every part of the process. I found it useful in boosting my confidence in finding new and exciting ways of expressing myself. (Denisia Aghiorghițoaie, Global Social Media Manager)

The session with Alina was a total surprise in the sense that it was actually a secret gift from one of my friends, but also in the sense that it was a surprising experience – and I mean that in the best way possible.

I thoroughly enjoyed the workshop as it made me lose sense of time and current or recurring worries. Alina encouraged us to truly use color in a freeing way, whilst guiding us in such an introspective way that can only leave you thinking about it and reflecting hours, days after the session had ended. 

I also ended up being pretty proud of my painting as I know that what it carries with it is more important than what it looks like. Kinda like in life.  (Andreea Cliseru, Social Media Specialist)

Procesul de change strategy prin sesiunile de journaling prin artă mi-a oferit acel spațiu de vulnerabilitate în care am scos la joacă copilul interior. De când am început discuția cu Alina,  am simțit că am început să mă accept și că am găsit mai multă energie în mine pentru a crea și a da mai departe. Deși a fost multă muncă pentru fiecare laitmotiv din povestea mea, am simțit că fiecare sesiune de change strategy s-a încheiat cu rezultate deosebite. (Loredana Dobrea, Change Strategist & Market Researcher)

Prin proces (journaling using art) am reușit, înainte de toate, să descopăr frumusețea picturii, care mi-a devenit hobby între timp, să adâncesc procesul de introspecție pe un vis (care s-a finalizat cu interpretare apoi în terapie) și să mă apropii de Eul meu autentic, de aspectul holistic pe care îl caut în toate părțile vieții mele. Totul în doar o sesiune. (Marius Rusu, QA Analyst)

Sesiunea de Journaling using art a picat fix într-un moment în care tensiunea din mine nu avea astâmpăr și nici nu găseam rezolvare. Modul în care m-a ghidat Alina să pictez ce era înăuntru m-a făcut să vad că dincolo de furtuna aceea era și liniște și bine, trebuia doar să fiu ghidată să descopăr cum pot ajunge acolo. Ulterior, am mai pus mâna pe pensulă și cu alte ocazii, să scot, să caut, să analizez și să las reminder pe pânză că pot orice îmi propun, chiar de presupune lucru cu mine și vulnerabilitate. (Daniela Tiron, Marketing Manager)

Prima mea încercare la pictură a fost cu 2 ani în urmă, la îndemnul Alinei, într-un teambuilding. Inginer de profesie, fără vreo pornire creativă, am acceptat propunerea cu mare scepticism că poate ieși ceva. Am avut o mare surpriză să constat că am privit întotdeauna pictura dintr-o perspectivă ușor limitată. M-am bucurat de rezultatul care a ieșit, mi-am dat seama că acest mod de expresie și de relaxare este extrem de benefic pentru programul meu încărcat. Deoarece fiica mea de 8 ani trecea cu greu printr-un process de acomodare i-am recomandat și ei să încerce. A fost distractiv să pictăm împreună și să ne conectăm într-un nou mod. (Loredana Olaru, Project Manager)

Nu este magie, dar este o clarificare de opțiuni. În plus, pentru mine a venit la pachet cu șansa de a avea un feedback obiectiv de la cineva din industria mea, ceea ce m-a ajutat mult. (Mădălina Cocea, Science communicator)

Meniu
Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration