Ana Nicolescu

Based in: București

Cu ce te pot ajuta:

• Care sunt valorile tale și cum se aliniază cu businessul tău.
• Cum să identifici Sabotorul și sindromul Impostorului care nu te lasă să fii tu însăți și să-ți atingi potențialul.
• De unde îți vine frica de vânzare și să ai o nouă perspectivă asupra vânzărilor.
• Cum să ai claritate despre ariile din viața ta unde simți că ți se scurge energia și ce e nevoie să faci ca să o conservi pentru ce îți aduce bucurie.
• Cum să te uiți și să te raportezi la competiție și cum să te vezi mai bine pe tine.
• Cum să ai o idee clară despre cât ești de dispusă să te expui ca brand personal ca să îți crești vizibilitatea și awareness-ul.
• De ce tot amâni să acționezi și ce poți să faci ca să te apuci de treabă.
• Cum poți să vezi ce ai tu unic, pe cine ajuți și de ce ar cumpăra oamenii de la tine.

Training-uri:

  • Trainer acreditat de ANC
  • Coaching Businesses, acreditat de Mindvalley
  • Master Comunicare Managerială și Resurse Umane
  • Master Managementul Proiectelor

Despre mine:

Sunt antreprenor cu 20 de ani de experiență în comunicare și trainer acreditat de ANC și asta mă ajută să te ghidez atunci când nu știi ce să spui despre tine dacă vrei să ai o prezență în online, să fii speaker la evenimente sau să stabilești parteneriate strategice.

Sunt antreprenor din 2012, am creat agenția de comunicare Parenting PR, o comunitate de bloggeri și o școală informală pentru creatorii de conținut. Am ajutat peste 500 de oameni să se lanseze în antreprenoriat și să-și înceapă o afacere. Pot să te ajut să rămâi aliniat la obiectivul tău, să-ți îmbunătățești productivitatea, să nu îți pierzi focusul și să produci rezultate.

Sunt acreditată în Coaching Businesses de Mindvalley și ca Change Strategist de Whisper, Center for Strategic Change și o să-ți pun întrebări strategice la care, dacă răspunzi cu mult curaj, ieși din blocaje și creezi afacerea la care visezi. Frica de expunere, frica de a vinde, frica de succes, frica de a nu-ți atinge potențialul în viața asta, sindromul Impostorului – sunt cele mai în trend frici ale antreprenorilor. Dacă te regăsești în ele, sunt antrenată să te ajut să le depășești.

Sunt mamă pentru Măriuca și Julie și asta mă ajută să te înțeleg foarte bine când îmi spui că atunci când lucrezi pentru business, simți că îți neglijezi copiii, iar când ești cu copiii, simți că îți neglijezi afacerea. Știu cum e să lucrezi de acasă, de la masa din bucătărie, dar știu și ce poți să faci ca să separi timpul productiv de cel valoros fără să te simți vinovată.

Sunt pasionată de storytelling, ador înotul, yoga, meditațiile, respirația, baia în gheață și antrenamentele zilnice. Lucrez cu mine, am ritualuri de aliniere și de feminitate pe care le practic regulat și mă ajută să fiu zen ca atunci când lucrez cu tine, să fiu 100% atentă la nevoia ta.

Ce spun cei cu care am lucrat:

“Ana este omul care a fost lângă mine atunci când am decis că vreau o schimbare în viața mea profesională. Ea mi-a ținut spatele atunci când emoțiile puneau stăpânire pe mine și m-a ajutat să îmi țin direcția în ceea ce vreau să fac.” (Noura Shaban, Creative Copywriter)

“Ana mi-a adus claritate în business. Cu ajutorul ei am realizat că sunt blocata la un anumit nivel și aveam nevoie să lucrez mai mult pe vizibilitate și pe a mă simți confortabil să fiu vizibilă pe social media. Am lucrat pe partea emoțională pentru că mă copleșea rolul de antreprenor. Am primit ajutor și diverse instrumente pentru a naviga provocările emoționale.” (Antonia Mari, fondator Heart Wisdom Coaching)

“Două sesiuni de coaching și o multitudine de revelații. Felul în care Ana te înțelege fără să te critice, în care te ghidează fără să te sufoce, aduce pace și bucuria că poți merge spre vindecare. Indiferent de natura problemei.” (Ioana Predoiu, fondator Predoiu PR Agency)

Meniu
Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration