Anne-Marie Chelariu

Based in: Alba Iulia

Sunt dedicată și delicată cu tot ceea ce înseamnă a fi om – minte, trup și spirit. Outgoing introvert care se încarcă în natură. Iubesc că s-au inventat bicicletele! Știu că eu sunt schimbarea pe care vreau să o văd în lume. I`m a million different people from one day to the next and that`s OK 🙂

Training-uri:

Sunt psihoterapeut integrativ în formare – 1 an formare de bază

Cu ce te pot ajuta:

De câțiva ani am noroc că încep și eu să cred ce aud despre mine de la oamenii cu care intru în contact – că am un dar 🙂 am un dar să fiu cu omul și să îl ascult cu toată ființa mea. Am un dar să înțeleg și cele mai complicate emoții pentru că sunt un om cu emoții complicate. Am un dar să creez un spațiu aerat, călduț și plin de empatie în care tu să te cunoști mai bine, să te lași în pace, să te deschizi, să te uiți cu lanterna în cotloane și să ne și distrăm un pic în tot procesul ăsta. Din 2020 sunt și psihoterapeut integrativ în formare, iar din 2017 sunt în cel mai frumos, greu și intens proces de transformare – al meu cu mine.

Cu procesul ăsta pot să te ajut și pe tine, iar asta înseamnă că pot să te ajut:
• Să ai o relație mai bună cu tine, să te cunoști și să te înțelegi în prezent
• Să identifici care sunt credințele tale limitative și cum poți lucra cu ele
• Să explorezi cu blândețe și înțelegere părți din tine
• Să înțelegi dinamica relațiilor din viața ta – cuplu, familie, prieteni
• Să îți cunoști și să lucrezi cu resursele pe care le ai
• Să iei decizii aliniate cu valorile și esența ta
• Să îți dai seama unde nu ai suficiente limite puse și cum poți pune limite

Sunt dedicată temei părinților imaturi emoțional, care este una foarte importantă pentru mine și sunt fascinată și atrasă de tot ceea ce înseamnă lucrul cu copilul interior, mi-ar plăcea să explorăm și partea asta împreună.

Vorbesc fluent limba engleză, citesc aproape exclusiv în limba engleză, deci putem să facem sesiuni în romgleză sau engleză, dacă e mai confortabil pentru tine (trăiești în afara țării, de exemplu).

Meniu
Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration