Daniel Duță

Based in: București

Cu ce te pot ajuta: productivitate, time-management, business, habit-building, relationships

Despre mine:

Îmi place să citesc (stoicism, psihologie, spiritualitate), să particip la training-uri (UPW Tony Robbins), workshop-uri și să mă dezvolt constant. Prin practicarea sportului și a meditației vreau să obțin disciplină, claritate și echilibru.

Din experiența personală și din background-ul meu de business am învățat că toate problemele apărute au fost un semnal asupra a ceva ce trebuia să învăț, să schimb, să îmbunătățesc, să accept sau chiar să renunț în cele din urmă.

Cred că o cale în care nu găsești împlinire și faci eforturi majore în a fi altcineva decât tu însuți/însăți este o cale ce sigur nu este a ta. Am învățat astfel să dau mai multă încredere intuiției mele și să mă las de multe ori ghidat de ea.

Sunt curios ce anume ne motivează să facem lucruri, care este drive-ul nostru, cum ne găsim echilibrul in ariile importante ale vieții noastre, cum să avem mai multă energie și timp și nu in ultimul rând ce înseamnă să fii împlinit (știu că este ca o artă și fiecare are modul unic în care o întâlnește).

Ce mă motivează este progresul și contribuția.

Cred că în final nu atingerea unui obiectiv contează cel mai mult ci persoana care devenim în timp ce lucrăm să atingem acel obiectiv (și implicit contribuția pe care o putem avea).

“Life happens for us not to us”, Tony Robbins

Meniu
Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration