Emanuel Drăgușin

Based in: Alba Iulia

Cu ce te pot ajuta:

• Să iei deciziile potrivite și care te vor ajuta în viitor.
• Să aduci mai multă claritate în viața ta, să te cunoști mai bine, să te accepți așa cum ești, să te deblochezi.
• Să comunici asertiv cu ceilalți.
• Să devii mai productiv, să îți dezvolți obiceiuri bune.
• Să îți descoperi și să îți valorifici resursele.

Despre mine:

Salut, sunt Emanuel.

Încerc în fiecare zi să adaug ceva bun la cel ce am fost ieri și cred în puterea oamenilor de a face o schimbare semnificativă în viața lor.

Din decembrie 2021 sunt Change Strategist și îmi doresc să dăruiesc și altora din ceea ce am învățat până acum.

Am absolvit teologia iar vreme de mai bine de 10 ani am fost pe rând realizator de emisiuni radio, redactor în presa scrisă și prezentator de știri la televiziune. La 41 de ani m-am apucat de a doua facultate iar acum sunt student la psihologie.

Sunt soț și tată iar familia îmi aduce bucuriile cele mai mari în viață. Prețuiesc interacțiunile umane de calitate. Sunt orientat spre învățarea continuă ca element esențial al punerii în valoare a potențialului pe care îl avem fiecare.

Apreciez umorul de calitate și îl consider un semn de inteligență. Iubesc natura și îmi place să mă las vrăjit de frumusețea ei; îmi plac animalele și le consider o prezență extrem de necesară în viața noastră.

Îmi place foarte mult ideea de a nu ceda atunci când e greu, îi admir pe cei care dau dovadă de „true grit” iar în acest sens rezonez cu expresia lui Ryan Holiday: „The obstacle is the way.”

Meniu
Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration