Erika Popliceanu

Based in: București

Cu ce te pot ajuta:

  • Să capeți claritate asupra priorităților tale și să planifici strategic plecând de la nevoile tale
  • Să identifici blocajele care te duc la procrastinare și lipsă de eficiență (atât în viața personală, cât și în cea profesională), astfel încât să nu mai simți că nu-ți ajunge timpul și ești mereu pe fugă
  • Să renunți la obiceiuri care nu-ți servesc și să construiești altele care să te susțină în drumul spre visul tău, redobândind controlul asupra timpului tău
  • Să găsești timp în zi doar pentru tine, pentru că eu cred că resursa noastră cea mai de preț suntem noi înșine și a avea grijă de noi înseamnă a ne așeza în capul listei de priorități

Despre mine:

Eu sunt Erika, iar misiunea mea e să ghidez și să susțin oameni în a lua decizii aliniate cu valorile și nevoile lor, astfel încât ei să simtă că-și trăiesc visul prin ceea ce fac zi de zi și că au control asupra timpului lor.

Acum 10 ani viața mea s-a schimbat brusc și, ca în orice schimbare bruscă, am încercat să aflu de ce s-a întâmplat așa. Acel răspuns mi-ar fi fost ancoră, aș fi văzut sensul și aș fi putut merge mai departe. Nu l-am aflat imediat. El a venit pe parcurs, sub diferite forme, în călătoria începută atunci către acum.

Acum știu că am avut nevoie de toate experiențele acestor 10 ani ca să ajung aici, ca să-i pot ghida și sprijini pe alții, cum spuneam, în a lua decizii aliniate cu valorile și nevoile lor. Pentru că atunci când nu ești pe calea ta, ci pe a altora, bifezi nevoile altora; drumul e greu, fără claritate și poate chiar și fără sens.

Profesional, parcursul meu e unul interdisciplinar: la bază sunt sociolog, am făcut o formare în urbanism, am predat și am lucrat în comunicare, în paralel cu toate făcând loc pasiunii mele pentru textile. Interdisciplinaritatea m-a ajutat să-mi dezvolt capacitatea de sinteză, de a vedea lucrurile în perspectivă, dar și să-mi antrenez și dezvolt răbdarea și atenția la detalii.

Ce spun cei cu care am lucrat:

Experiența și sesiunile cu Erika au fost de un real ajutor. Înainte mă simțeam copleșită și puneam foarte multa presiune asupra mea să le fac pe toate. Erika m-a ghidat cu multă răbdare, blândețe și prezență să găsesc răspunsurile care sunt importante pentru mine, să fac acele lucruri care cu adevărat sunt importante și să îmi creez un sistem din pași clari care sunt aliniați cu cine sunt eu și ce am eu nevoie.
Întâlnirile cu Erika sunt de foarte mare valoare atât pe plan personal și profesional și recomand cu mare mare căldură!
Cu ajutorul și ghidarea Erikăi, am reușit sa parcurg și să termin cursuri pe care le care le aveam în așteptare de luni de zile, să îmi programez zilele și săptămânile astfel încât să pot avea eficiență și să fac activitățile pe care mi le plănuiesc.
Life changing experience și îți mulțumesc din toată inima.
(Teodora Pile, Trauma & Psihosomatic Coach)

Am descoperit-o pe Erika prin intermediul unei prietene și am început să-i urmăresc pagina de Instagram. Am decis să apelez la ea după ce am ascultat-o într-un podcast. Mi-a plăcut tare mult căldura cu care își exprima părerea și întrebările pe care le-a lansat pentru ascultător.
Am contactat-o cu intenția de a deveni organizată în domeniul profesional și Erika mi-a oferit mult mai mult de atât.
Ce îmi place la ea?
Capacitatea cu care creează un spațiu în care te simți în siguranță și modul blând de a te ghida pe drumul pe care vrei să mergi, sunt printre primele calități pe care le pot enumera deoarece oferă și mai mult de atât.
Pe acest drum mi-am descoperit blocajele și resursele de care am nevoie pentru a le depăși și a merge mai departe spre ceea ce îmi doresc.
Pentru mine Erika este unul dintre oamenii care și-a ales bine profesia pe care o practică pentru că i se potrivește tare bine și mă inspiră.
(Ioana Oros, Motion designer)

Erika m-a ajutat într-o perioadă în care eram în căutare de răspunsuri. După doi ani de pandemie, întrebarea „încotro acum?” capătă răspuns mai ușor când chestionarea pleacă de la valorile personale și lucrurile ce contează cu adevărat pentru mine. Răspunsul nu vine peste noapte, dar discutând despre ele și avându-le în față, pe foaie, deciziile au fost mai ușor de luat. Ghidarea spre claritate a continuat de-a lungul mai multor întâlniri în care am explorat cum să conduc discuții dificile, dar cu empatie, în relațiile profesionale și cum îmi organizez atât munca, cât și procesele de lucru alături de colegii mei.
(Roxana T, Programs Manager)

Meniu
Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration