Florin Conghilete

Based in: Strasbourg, Franța

Cu ce te pot ajuta:

• Sănătate fizică și mentală – sfera medicală în totalitate
• Obiceiuri
• Productivitate
• Business
• Investiții

Despre mine:

Om printre oameni, medic, pentru și alături de oameni, cetățean al lumii, change strategist. Antreprenor și investitor, gânditor și visător care acționează.

Sunt pasionat de ceea ce fac, de minte, suflet și corp, ador călătoriile, fapt ce m-a făcut să descopăr zeci de culturi de pe 5 continente.

Sunt implicat în diverse programe de sănătate publică în Franța și internațional, interesat de nutriție și micronutriție, de construit obiceiuri și distrus piedici. Nebun după aviație și Formula 1.

Parcursul personal, contactul cu mii de oameni în cadrul consultațiilor mele medicale zilnice, cât și cursurile de medicină pe care le-am urmat în cadrul Universităților Nancy și Strasbourg din Franța, autodidaxia, dar și formarea de Change Strategist m-au adus astăzi aici și consider că melanjul natural dintre empatie, ascultare, înțelegere și cunoștințe practice, solide, mă caracterizează profund în abordarea mea cu oamenii și situațiile ce par mai puțin facile în viețile lor.

Sunt sigur că împreună putem construi ceea ce iți dorești, puternic și cu impact, cu precădere pe domenii ce țin de sănătate fizică și mentală, nutriție, construit obiceiuri, productivitate, business, investiții, de care sunt pasionat și implicat direct, zilnic.

Sunt aici, pentru tine, cu tine.

NB: Te las cu cuvintele lui René Descartes: “Il n’y a rien qui soit entièrement en notre pouvoir sinon nos pensées”, ce îmi rezonează des în minte.

Meniu
Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration