Irina Niculae

Based in: Bucureşti

Cu ce te pot ajuta:

  • Să ne uităm la provocările pe care le ai în momentul de față din perspectiva holistică. Consider că nu putem despărți mintea de trup așa că vreau să te ajut să vezi cum le poți face să lucreze împreună la nivel optim.
  • Să aduci claritate în viața ta pentru a lua deciziile care îți servesc cel mai bine.
  • Să înveți cum să faci ecologie emoțională (gestionarea emoțiilor).

Traininguri: 

  • Mental Health First Aider din anul 2018 ( Certificare MHFA England)
  • Curs de Psihonutriție (Septembrie- Noiembrie 2021) – Lector Dr Laura Ene
  • Studiez la Colegiul de Medicină Naturopată, Londra, specializarea Nutriție (College of Naturopathic Medicine)
  • În curs de formare în terapia Somatic Experiencing
  • În curs de formare în practica Ayurveda, în cadrul AYUS GRUP – ROMÂNIA (centru de perfecționare și pregătire de specialitate în Ayurveda)

Despre mine:

Bună, sunt Irina și sunt o exploratoare a ființei umane.

Am absolvit facultatea de Farmacie și lucrez în cercetare medicală de peste 13 ani. Pentru că de-a lungul timpului nu am găsit toate răspunsurile în medicina convențională, căutările mele au fost completate de psihologia clasică și transpersonală, dezvoltare personală, medicina naturistă și holistică.

Îmi găsesc liniștea și inspirația în natură, în sălbăticia munților, a pădurilor și în nopțile dormite sub cerul liber. Motivația și bucuria mi-o iau de la oamenii cu care aleg să mă înconjor și care mă inspiră.

Sunt de asemenea pasionată de public speaking, citit, sport (mai ales hiking și ski de tură).

Pentru mine este important să cresc constant și în același timp sa integrez mereu ceea ce învăț în ceea ce a fost descoperit în trecut. Noul are relevanță doar în conexiune cu “vechiul”. Această perspectivă integratoare o aplic atât în viața mea, cât și în lucrul 1 la 1 cu persoanele cu care lucrez, astfel încât explorarea de fapt devine o expandare constantă a ființei.

Meniu
Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration