Iulia Tonu

Based in: Iași

Cu ce te pot ajuta:

  • Să clarifici ce te blochează și cum să scapi de blocaj
  • Să îți găsești echilibrul în situații dificile, în special în context profesional
  • Să clarifici ce este important pentru tine și să iei decizii conștiente
  • Să înveți să te întorci la tine, la ce este important pentru tine, să iei decizii și să îți construiești viața în aliniere cu asta

Traininguri:

  • Trainer Certificat în Programare Neurolingvistică (Septembrie 2018, Crafting Minds, ABNLP)

Despre mine:

Sunt Iulia. Explorator al vieții și al minții umane de când mă știu. Sunt “în elementul meu” atunci când susțin creșterea oamenilor și a echipelor cu care lucrez, în Change Strategy, management sau traininguri.

Locuiesc la casă, îmi place să conduc (parcă se așază altfel gândurile în mașină la drum lung sau hoinărind pe străzile orașului la ceas de noapte sau de zi), am o pisică adorabilă, o grădiniță cu flori în fața casei, iar de câțiva ani am început să descopăr frumusețea lumii călătorind destul de mult, atât în Romania, cât și în afara ei.

Îmi place să lucrez cu structuri complexe, în care fiecare element are nevoie să fie pus la locul potrivit lui, fie că vorbim de structura minții umane sau de structura unei echipe sau a unui proces.

Cred că fiecare om face ce poate mai bine cu resursele disponibile și cred că lumea ar fi mai frumoasă dacă oamenii ar învăța să își acceseze resurse pe care nici nu știu că le au. Asta fac cu oamenii din echipele mele și cu oamenii pe care îi susțin în sesiuni de Change Strategy. Hai și tu!

 

Meniu
Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration