Laura Vlaicu

Based in: București

Cu ce te pot ajuta:

  • Să obții claritate în situațiile dificile și să poți lua decizii conștiente
  • Să îți descoperi identitatea de sine și să o manifești autentic în relațiile din viața ta
  • Să îți setezi obiective relevante pentru creșterea ta personala și profesională
  • Să îți construiești un brand personal și să evoluezi în cariera ta
  • Să îți conștientizezi credințele limitative și să îți schimbi perspectiva
  • Să îți revizuiești obiceiurile și să îți construiești ordinea interioară pentru o viată echilibrată
  • Să gestionezi optim stresul și anxietatea atunci când te confrunți cu situații dificile sau conflictuale
  • Să îți îmbunătățești comunicarea și calitatea relațiilor importante din viața ta
  • Să identifici ce este important pentru tine și să acționezi cu sens

Despre mine:

Sunt Change Strategist, pasionată de universul uman, natură, artă, arhitectură și fotografie. Sunt convinsă că fiecare dintre noi are abilitatea de a-și trăi viața la potențialul maxim. Da, este și despre tine! Este important să crezi în tine și să îți manifești adevărata esență în fiecare clipă, în tot ceea ce faci, cu bucurie și pasiune, liber, motivat și cu zâmbetul pe buze. Totul începe cu un prim pas: acela în care alegi conștient să schimbi perspectivele care te limitează.

Am petrecut 20+ ani în corporații și în antreprenoriat, lucrând constant cu oameni și echipe din diverse domenii de activitate, cu studii, experiențe, calificări și meserii diferite.

Am avut determinarea să o iau de la capăt de fiecare dată în care îmi atingeam potențialul, menținându-mi aspirația de a găsi modalitatea optimă de a servi misiunea aleasă. Aceasta este să fiu alături de tine, cel care dorești schimbarea, să te ghidez în acest proces pentru a-ți activa resursele interioare să fii cea mai bună versiune a ta.

Ce spun cei cu care am lucrat:

Înainte să o cunosc pe Laura percepția despre mine, cine sunt și ce sunt era considerabil influențată de propria mea imagine pe care o proiectam în oglinzi deformatoare. Evident, asta nu avea să facă altceva decât să-mi creeze frustrări, să mă țină prinsă în o mulțime de convingeri limitative. Însă, cu ajutorul Laurei, am învățat să mă văd pe mine însămi cât mai sincer și mai apropiat de realitate. După sesiunile de coaching pe care le-am avut cu ea, am rămas cu multe obiceiuri bune, sănătoase, cât și viziune optimistă, încrezătoare în tot ceea ce pot face. Mai mult, am reușit, în unele dintre aspectele cele mai suferinde ale vieții mele, să ies din zona aș putea fi pentru a fi cu adevărat ceea ce vreau. Îmi place stilul ei franc, jucăuș, perseverent dar și sensibil la nevoile clientului. Pentru Laura am tot dragul și respectul pe care le poate avea cineva pentru un coach și prieten în același timp. (Criss)

Meniu
Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration