Mihaela Anghel

Based in: Bucureşti

Cu ce te pot ajuta:

• Să îți (re)descoperi resursele și să le utilizezi la adevăratul potențial pentru a-ți îmbunătăți comunicarea, obiceiurile și relațiile
• Să îți clarifici intențiile și să iei acțiuni în acord cu ele, cu scopul de a genera mai mult sens în viața ta
• Să accelerezi un proces de dezvoltare sau să începi un drum nou, cu scopul de a dobândi curaj și o mai mare încredere în tine
• Să ai o relație împlinită cu tine și cei din jur
• Să îți gestionezi mai bine gândurile, stările și faptele, cu scopul de a înțelege perspectivele care te-ar putea limita și de a face alegeri bazate pe ce contează în mod real pentru tine
• Să ai o abordare echilibrată și autentică asupra propriei tale realități

Despre mine:

Salutare, sunt Mihaela, un om pasionat de viață și tot ce presupune ea, de cine suntem și cine putem deveni pe parcurs. Cred în transformare și dezvoltare continuă și îmi place să ajut oamenii sa își (re)descopere resursele necesare pentru a trece la acțiune în viețile lor.

Mereu am pus accent pe mindset și consider că acesta unul din principalele motive pentru care ajungem să Facem ceea ce facem sau să fim ceea ce Suntem. Dar mai cred și faptul că ceea ce facem într-un moment sau altul nu ne definește absolut, în definitiv suntem Cineva înainte să facem Orice.

Apreciez că nicio problemă nu e suficient de mare pentru a nu putea fi depășită și că niciun vis nu e suficient de mic pentru a nu fi urmat sau împlinit, dacă asta îți dorești cu adevărat. De ce cred asta? Pentru că există perspective, adică vreo 360 de unghiuri din care ne putem uita la un singur lucru (dacă nu ajung mai puține, desigur).

Din proprie experiență am învățat că schimbarea se întâmplă orice ar fi, și, fie te ia pe nepregătite – și consecințele le știm cu toții -, fie o facem noi să se întâmple în mod conștient, cu un bagaj de resurse cât mai bine aranjat. Oricum ar fi, deseori e în puterea noastră să alegem Când și Cum o întâmpinăm.

În timpul liber îmi place lectura, aventura (biking, snowboarding, traveling Europe), meditația sau drumețiile cu cortul prin natură. Am fost sportivă de performanță, ceea ce mi-a adus disciplină și echilibru în viață. Also, am cântat la chitară în timp ce făceam un liceu cu profil real, ca mai apoi să devin avocat. Știu, e greu să faci un mix bun, dar nici că-mi pot reproșa că nu am încercat.

Meniu
Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration