Mihaela Frunzeti

Based in: Bucureşti și online

Cu ce te pot ajuta:

 • să îți clarifici ce contează cel mai mult pentru tine
 • să-ți gestionezi timpul și prioritățile pentru a te concentra pe lucrurile importante
 • să îți identifici punctele forte și să îți dezvolți abilitățile pentru a face schimbările de/în carieră potrivite
 • să îți creezi o rutină cu obiceiuri care să te ajute să ajungi acolo unde îți dorești
 • să te adaptezi la schimbări ca să eviți frustrarea și să ai o perspectivă încurajatoare
 • să te simți mai confortabil cu incertitudinea, să explorezi noi oportunități și să-ți atingi aspirațiile personale
 • să identifici și să depășești gândurile și percepțiile care te pot influența negativ
 • să gestionezi emoțiile și să te raportezi constructiv la tine și la ceilalți

Adulți cu ADHD – Sprijin personalizat și ghidare astfel încât să îți crești calitatea vieții prin:

 • Înțelegerea ADHD-ului, cum funcționează și cum îți poate afecta viața personală sau performanța la locul de muncă
 • Îmbunătățirea abilităților de viață independentă
 • Gestionarea timpului și prioritizarea sarcinilor
 • Creșterea motivării și concentrării
 • Reducerea stresului și anxietății
 • Îmbunătățirea relațiilor interpersonale

Formări & Acreditări:

 • Psiholog cu specializare în Psihologie Organizațională, Economică și de Resurse Umane
 • Manager de Resurse Umane acreditat ANC
 • Trainer acreditat ANC
 • Manager de Proiect acreditat ANC
 • Manager de Întreprinderi Sociale acreditat ANC
 • Coaching specialist acreditat ANC
 • Cognitive Behavioral Life Coach. Acreditat internațional și recunoscut de Continuing Professional Development Standards Agency (Provider No: 50134)

 

Despre mine:

Am o curiozitate nesfârșită pentru psihologia umană, procesele cognitive și modul în care gândim, simțim și acționăm. Îmi place mult să construiesc și să dezvolt procese pentru că îmi oferă bucuria de a vedea cum lucrurile cresc și prind formă. Mă bucur de ”călătorie”, îmi iau timp pentru fiecare pas și pun cărămidă peste cărămidă astfel ca rezultatul să fie unul solid, de durată și cu impact.

Cu o experiență de peste 16 ani în proiect și program management, am fost mereu ghidată de două nevoi fundamentale: să am impact pozitiv și să contribui semnificativ. În toate experiențele mele profesionale, mi-am folosit și cultivat gândirea strategică. În sesiunile 1:1 adopt o abordare pragmatică, aplicată, structurată și orientată spre soluții și acțiune imediată.

Te sprijin să-ți îndeplinești ceea ce-ți propui prin planificare strategică, analiză a opțiunilor și utilizarea eficientă a resurselor disponibile. Împreună, explorăm diferite unghiuri și perspective pentru a găsi soluții care să fie potrivite modului în care funcționezi și în acord cu ritmul tău. Coborâm din abstract în concret și facem pașii care scurtează distanța dintre a ști și a face. Pe drum, ne împrietenim și cu fricile care apar și le îmblânzim. Și facem asta într-un mod relaxat și cu umor, pe alocuri. 🙂

 

Ce spun cei cu care am lucrat:

”Stres, time management, dezvoltare, obiective, eșec, învățare, motivație, pasiune, procrastinare, echilibru, eficiență, toate aceste ingrediente fac parte din viața noastră. Îți sunt recunoscător pentru toată energia pe care ai dedicat-o pentru ca eu să pot evolua. Am nenumărate abilități dobândite din ședințele cu tine dar și mai uimitor pentru mine este să văd punctul din care am plecat și unde sunt acum. Mă bucur că ești alături de mine în acest parcurs și nu pot decât să mă entuziasmez cu gândul la ce urmează.” (Emanuel D.)

Am parcurs alături de Mihaela un drum interesant, adeseori anevoios, în care obiectivul meu a presupus schimbări majore, căutări și multe trăiri.

Mihaela este în primul rând o persoană care te inspiră, iar dedicarea ei pentru ceea face este evidentă și constantă. Implicarea și responsabilitatea unui coach sunt esențiale pentru o relație productivă, iar Mihaela este un profesionist cu etică desăvârșită și un perfecționist în ceea ce privește munca ei.

Am avut permanent în ședințele noastre un partener de discuție echilibrat, empatic și atent și, pe scurt, am simțit că nu sunt singură și că am un sprijin în aventurile mele  Mihaela are ușurința de a asculta pentru a înțelege lucrurile profund, mereu adaptat ritmului și schimbărilor din proces. Formula aceasta a fost hotărâtoare pentru pașii pe care i-am parcurs, pe care nu demult îi vedeam imposibili. Așa am ajuns să acționez dincolo de zona mea de confort și să fac lucruri pe care le-am amânat multă vreme, să văd cu mai multă claritate ce pot să fac și care sunt resursele mele.

Colaborarea aceasta a fost și o adevărată terapie pentru mine, care m-a provocat să evoluez spre o versiune mai actuală și mai bună a mea 

Totodată, îi sunt recunoscătoare Mihaelei pentru disponibilitatea de a veni către mine mereu, necondiționat și proactiv, cu informații și resurse care să mă ajute, ca un prieten bun.” (Dana Ș.)

”La recomandarea elogioasă a unei prietene, am decis să particip la prima mea ședință de coaching. Deși de obicei evit să trag concluzii rapide, Mihaela m-a captivat din primele clipe cu autenticitatea și sinceritatea ei. A depășit așteptările mele în ceea ce privește competențele profesionale, dar cel mai valoros aspect al colaborării noastre a fost modul uman în care m-a însoțit în timpul ședințelor noastre. Ea a acordat importanță chiar și celor mai mici neliniști pe care le-am adus în discuție, oferind o perspectivă cu adevărat implicată. Recomand oricui să aibă încredere într-o primă ședință cu Mihaela; precizia cognitivă, empatia și disponibilitatea generoasă care o definesc nu pot fi reduse la un simplu text scurt.” (Călin I.)

”Perioada noastră de colaborare a fost una utilă. Mi s-a părut că ai o abordare profi, foarte organizată și cu follow-up pentru definitivarea concluziilor și obiectivelor decise împreună. Sunt convins că genul acesta de coaching e util pentru mulți oameni, mai ales pentru cei care întâmpină dificultăți în organizarea gândurilor și alcătuirea unui plan de carieră.” (Alex B.)

Meniu
Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration