Moni Călin

Based in: București

M-a captivat de când mă știu tot ce ține de dezvoltare personală și mă trezeam adesea în discuții profunde încercând să prind sensul, să înțeleg motivația, să dezleg firele încâlcite din viața mea sau a celorlalți și să văd legăturile invizibile care se țes în jurul oricărei situații.

Ca Change Strategist am simțit că-mi duc pasiunea la nivelul următor și partea care-mi place cel mai mult este că îmi dă mai multă energie decât îmi ia, iar asta vine în mare parte din bucuria de a putea ajuta oamenii din jurul meu să le fie (și) mai bine.

Fostă workoholică sârguincioasă cu orice preț, în prezent prețuiesc echilibrul pe toate planurile și lucrez constant să-l mențin în viața mea.

Sunt jumătatea mai bună a jumătății mele mai bune de vreo 16 ani, mamă de 11 ani și încă o dată mamă de 6 ani pentru 2 băieți super energici care-mi țin o mare oglindă în față, să mă văd bine în fiecare zi cine sunt, cum sunt și mai ales cât de aliniată sunt cu mine și cu ei.

Și sunt tare recunoscătoare pentru toți oamenii faini din jurul meu care mă susțin, mă inspiră și de la care împrumut cât de mult pot din curajul, determinarea și pasiunea lor.

Mi s-a spus deseori că mai mult tac decât vorbesc. Adevărul e că îmi place mult să ascult și să descopăr puterile magice, uneori bine ascunse, ale oamenilor din jurul meu.

Citatul meu preferat din ultima perioadă: “Each of you is perfect the way you are … and you can use a little improvement.” ― Shunryu Suzuki.

Meniu
Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration