Teodora Takacs

Based in: Rekem, Belgia

Specializari:

Îmbunătățirea performanței, dezvoltare skill-uri de management și leadership, managementul timpului și productivitate, dezvoltare de obiceiuri sănătoase, încredere de sine și curaj, comunicare eficientă. Vreau să lucrez cu oameni motivați, care vor să aibă impact pozitiv asupra celorlalți, oameni pentru care e important echilibrul dintre atingerea performanței individuale și dezvoltarea de relații pozitive cu ceilalți.

Traininguri:

Diverse formări făcute de-a lungul timpului în leadership, management, comunicare, project management, time management, NLP și of course CST 🙂

În calitate de lider de marketing, manager și om cu multe curiozități și pasiuni creative, sunt interesată de ce îi motivează pe oamenii din jurul meu să devină mai buni și să producă un impact pozitiv în jurul lor. Ce mă motivează cel mai mult în munca mea este să creez o atmosferă de echipă bazată pe încredere, rezultate, învățare continuă și, foarte important, umor. Cred că schimbarea vine de la firul ierbii și începe cu fiecare dintre noi atunci când devenim conștienți de propria noastră persoană, învățăm să ne punem în aplicare punctele forte și să lucrăm și să ne îmbunătățim slăbiciunile. Totul se poate învăța dacă avem două lucruri: plan și fun.

Câteva dintre experiențele acumulate de-a lungul anilor:

  • Manager într-o organizație internațională de peste 7 ani, și om de marketing de 15.
  • Conduc mai multe inițiative și proiecte care încurajează diversitatea și incluziunea în organizație și ajută femeile să își dezvolte abilități de leadership. (Am absolvit masterul de Gender Studies de la CEU, Budapesta).
  • Gătesc, scriu și mă joc cu fotografia culinară în timpul liber.
  • Cea mai mare inspirație este fiul meu, Sam, care mă face să râd și să văd lumea în culori diferite, în fiecare zi.
Meniu
Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration