Tudor Mărășescu

Based in: Bucureşti

Cu ce te pot ajuta:

• Să îți clarifici obiectivele, identifici resursele, înțelegi și depășești obstacolele care te opresc din a atinge aceste obiective
• Să îți (re)găsești drumul în carieră sau în viața personală
• Să găsești curajul să te deblochezi
• Cu „problem solving” și decizii dificile. Nu voi rezolva eu problemele și nu voi lua eu deciziile pentru tine ci te voi ajuta să găsești resursele pentru a face asta.
• Cu formarea de obiceiuri
• Coaching pentru antreprenori sau oameni care construiesc și lucrează cu echipe

Training-uri:

Bază de inginer ITist peste care am adăugat multiple formări în project management, agile/scrum, business management, leadership, program MBA în desfășurare, formare în Change Strategy, și peste 300 de ore de analiză personală și coaching adunate în ultimii 6 ani.

Despre mine:

Mă inspiră cuvintele jucătorului de hochei în NHL Wayne Gretzki „You miss 100% of the shots you do not take”. Sunt extrem de curios, caut mereu să aflu lucruri noi și să deprind noi skilluri. Experiența ultimilor ani m-a învățat cum să fiu organizat și să găsesc drumul optim pentru a face ceva sau a învăța ceva nou.

Lucrez de 17 ani în diferite industrii, majoritatea cu o componentă importantă de tehnologie, în roluri de project sau program management cu experiență de a coordona și a construi echipe. Lucrez într-un fost start-up actual grup de companii în tehnologii de advertising, AI și data intelligence, cu rol de R&D Director. Implicat în alte două inițiative de antreprenoriat ca partener și advisor. Sunt pasionat de a construi echipe și a lucra cu oameni.

Pasionat de sporturi de anduranță, momentan ciclism, fost alergător pe distanțe lungi (30-50km) pe trasee montane. Așa am învățat ce înseamnă „grit” și că fiecare pas mic te aduce mult mai aproape de linia de finish a oricărui marathon. În prezent încerc să găsesc cât mai mult timp pentru mai multe sporturi: snowboard, ski, kitesurfing, ciclism enduro și ture de șosea cu cățărări lungi. În general caut să practic activități care îmbină natură, mișcare și coordonare împreună cu oameni care mă motivează sau pe care îi pot motiva eu.

În rest îmi fac timp să dansez, călătoresc, și descopăr culturi noi prin gusturi și arome împreună cu soția mea.

Îmi doresc să lucrez cu oameni care vor să se cunoască pe sine și să își exploreze potențialul.

Meniu
Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration