Valerica Dragomir

Based in: București

Cu ce te pot ajuta:

  • Obiective legate de carieră
  • Relații de muncă
  • Productivitate personală
  • Antreprenoriat/ Business

Despre mine:

În peste 20 de ani de coordonat echipe și proiecte, am reușit să bifez de mai multe ori motivația de a face lucruri importante și cu sens; între timp, mai greu și mai târziu, am învățat și să recunosc nevoia de a mai lua o pauză din când în când, dacă vreau să îmi și iasă ceva. Așa că, de câțiva ani, am redescoperit pictura, pe care la început am folosit-o ca exercițiu anti-stres, dar pe care o păstrez și ca sursă de bucurie.

Îmi cultiv aproape cu încăpățânare hobby-urile creative și care îmi exersează îndemânarea (am o colecție mică de haine făcute de mine), chiar dacă nu sunt foarte interactive, pentru că sunt o sursă importantă de recuperare și deconectare.

Sunt absolventă de comunicare publică – unde scopul e în general transmiterea de informații, dar în mod surprinzător am fost mereu mai interesată de ceea ce oamenii reușesc să nu (își) spună – fie pentru că așa aleg, fie pentru ca nu reușesc. “Nothing haunts us like the things we don’t say” a scris undeva un domn pe care îl cheamă Mitch Albom.

Prin urmare, în timp ce mă antrenez pe mine să spun mai multe lucruri – un exercițiu de asertivitate și de vulnerabilitate în același timp – încerc pe cât posibil să îi ajut și pe alții sa pornească pe acest drum. Dar mai ales cred cu convingere că lumea poate deveni mai bună dacă suntem un pic mai atenți la noi înșine și la ceilalți. Și un pic mai blânzi.

Meniu
Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration