EBOOK GRATUIT

Claritate în luarea deciziilor: 5 abordări care să te ajute să reduci ceața din mintea ta

Ghid de claritate în luarea deciziilor

Descarcă eBook-ul și descoperă perspective multiple despre definirea clarității, alături de idei acționabile pentru obținerea ei.  

De ce am ales să scriem despre claritate?

Din experiența noastră și din experiența clienților din sesiunile de Change Strategy, am observat că adesea claritatea este piesa de puzzle lipsă. În momentele de claritate, creierul își accelerează procesele cognitive și de creație, abordează problemele cu eficiență și se concentrează asupra unei sarcini fără a fi influențat de factori distractivi. 

Acest lucru nu doar îmbunătățește eficacitatea, ci crește și nivelul de încredere. 

Să ai claritate e o super-putere, este un instrument de luat decizii aliniate cu tine și de obținere a unei stări de liniște, de echilibru, împlinire și sens.

Despre autori

Andrei Roșca

Change Strategist, fondator Whisper

Alina Axane

Change Strategist

Iulia Tonu

Change Strategist

Elena Gherasim

Change Strategist

Raluca Butnaru

Psiholog clinician și psihoterapeut

Despre Whisper

Whisper – Center for Strategic Change este o organizație globală care facilitează procese de transformare în viețile personale și profesionale ale oamenilor care își doresc o schimbare. Construim și implementăm procese imersive de învățare: traininguri și retreat-uri construite pe o metodologie proprie, inovativă, de blended learning. Lucrăm cu oameni ca tine, folosind în sesiunile noastre CSM (Change Strategy Method) pentru a te ajuta să navighezi cu mai multă claritate și cu rezultate procesele tale de schimbare.

Descarcă ebook-ul gratuit

Meniu
Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration