Eliana Calotă

Based in: București

Cu ce te pot ajuta:

Dacă simți că:

  • ți-ai lăsat visul să aștepte prea mult;
  • ai niște blocaje care te împiedică să îți pui visul în practică, sau chiar să îl demarezi;
  • îți dorești să faci niște schimbări pline de sens în viața ta;
  • găsești mereu ,,motive” să amâni ceva ce îți dorești cu adevărat să faci, sau chiar împlinirea personală cu totul, așteptând momentul ,,potrivit”, să devii într-un anume fel, să ,,ai” mai mult timp, să ,,se întâmple” anumite lucruri;
  • te-ai săturat să citești aceleași ,,hărți” învechite ale minții tale și să urmezi aceleași drumuri care nu te duc acolo unde îți dorești cu adevărat să fii;
  • simți că există o dezaliniere între valorile, credințele și/sau nevoile tale, pe de-o parte, și acțiunile, obiceiurile și/sau rezultatele tale, pe de alta parte.

Te aștept să ne cunoaștem mai bine pentru a descoperi cum putem lucra împreună.

Traininguri:

  • Professional Life Coach Certification (Transformation Academy)
  • Life Coaching Certificate (Achology, The Academy of Modern Applied Psychology)
  • Workshopuri/cursuri de Comunicare Nonviolentă, actorie de teatru și film, Hypnobirthing

Despre mine:

Sunt Eliana, exploratoare neobosită și entuziastă, prețuiesc conexiunea umană și crearea de experiențe semnificative alături de cei dragi.

În 2020 am devenit mamă, iar asta îmi aduce în fiecare zi noi perspective și lecții de învățat și mă ajută să trăiesc în prezent. Îmi plac călătoriile, plimbările în natură și explorarea, cărțile, actoria (si jocurile!) și yoga.

Ca cineva care a trecut la rândul său printr-un proces puternic de schimbare în rolul de client, am simțit pe propria-mi piele puterea transformațională a ceea ce înseamnă să lucrezi cu un Change Strategist și, am înțeles și integrat totodată, cât de important este, la finalul zilei, să FIM și să devenim cine suntem noi cu adevărat.

Ajunsă în rolul de Change Strategist (după 8 ani de avocatură), îmi doresc să ajut și pe alții să facă acest lucru, pentru că știu, din propria experiență, că prețul plătit pentru o viață nealiniată cu sinele este, la finalul zilei, prea costisitor.

Pentru mine, ca și Change Strategist, nu este doar despre transformări profunde, ci și despre a lucra cu clienții în direcția de a își urma visurile. Este atât de împlinitor și plin de sens pentru mine atunci când reușesc să fiu alături de clienții mei pe drumul pe care îl parcurg pentru a fi mai aproape de visurile lor.

“Life is not only a game, it’s an infinite game because you can change the rules at any minute, you can start again right this second. When life is an infinite game, you can’t lose by design. (…) Last, but not least, have fun, go out there and during the worst days of your life, have fun. Know that you are in an infinite game, and play”. Rich Litvin și Amir Karkouti

Ce spun cei cu care am lucrat:

În doar câteva ședințe cu Eliana, am rostogolit un bolovan care înainte mi se părea imposibil – imposibil de greoi, imposibil de înțeles, imposibil de acceptat, și, de fapt, de confruntat. Acum mă uit curioasă la ce a rămas descoperit după ce bolovanul s-a rostogolit, și, cu ajutorul Elianei, ajung să îmi cunosc frica cea mai mare. Încep să înțeleg că frica cea mai mare nu este o umbră în dreptul căreia nu pot să îmi cresc visurile, și nici un bolovan imposibil de împins, ci mai degrabă, un om mic din mine, căruia și lui îi e frică la rândul său, poate sunt chiar eu, mică. (Ana T.)

Cu Eliana am început să lucrez din August 2021, când am realizat că trebuie să schimb ceva. Mă simțeam mereu la limita puterilor, mereu agasată, mă iritau zeci de lucruri neimportante zilnic. Cred că cel mai greu pas a fost să recunosc că eu nu mai pot face faţă, că am nevoie de ajutorul şi ghidajul unui profesionist. Aşa am ajuns la Eliana. Ce mi-a plăcut de la început a fost atmosfera prietenoasă, deschisă şi pozitivă pe care o creează: ascultă cu atenţie, îmi pune mereu întrebările potrivite şi are grijă să nu treacă graniţa dintre coaching şi psihoterapie. Aşa am ajuns să realizez (cred că după doar două şedinţe) că toată furia pe care o inhibam venea (în mare parte) din cauza mediului toxic de la muncă, mediu în care de ani buni încercam să mă adaptez. Aşa a început: am realizat împreună că trebuie să schimb ceva, fie la mine, fie la muncă (dar cel mai probabil ambele). Eliana m-a ajutat să îmi înţeleg nevoile şi să creez un plan de bătaie; m-a ajutat să îmi înving teama de schimbare şi să îmi recapăt încrederea în mine; m-a ajutat să realizez că eu sunt singura persoană care deţine controlul asupra fiecărei decizii şi acţiuni pe care le fac. Acum, câteva luni mai târziu, am un nou job, am învăţat să “stand up for myself”, să cer ce simt că mi se cuvine, să spun clar ce vreau şi să impun limite atunci când e cazul. Eliana m-a ajutat să realizez în 10 ședințe ceva ce mi-ar fi luat ani întregi să fac singură. Schimbarea nu e ușoară şi cu siguranță nu e ușor să fii nevoit să fii sincer cu tine însuți, dar sunt fericită că am avut curajul să îi cer ajutorul ei – cea care mi-a dat puterea şi uneltele necesare să mă ajut singură! (Carmen M.)

Resurse la care a contribuit:

Meniu
Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration