Monica Drosu

Based in: Galaţi

Cu ce te pot ajuta:

  • Să generezi sens în zone din viața ta în care simți că funcționezi pe pilot automat
  • Să te descoperi și să te exprimi autentic, fără teama că vei fi respins sau neacceptat
  • Să identifici ce activitate ți se potrivește și cum să pornești de la zero în carieră

Traininguri:

  • NLP Practitioner (2020, ARONLP și EANLP)
  • Consilier orientare privind cariera (2018, Avangarde Business Group)

Despre mine:

Hello! Eu sunt Monica și sunt obsedată de potențialul uman.

Multă vreme n-am avut curajul să mă conectez la ceea ce vreau de la mine și să trăiesc autentic. Câștiga mereu dorința mea de a fi acceptată. Până când am început să simt tot mai puternic că trăiesc o viață care nu-mi aparține.

Când durerea a devenit insuportabilă, schimbarea a devenit inevitabilă.

Iar, la mine, schimbarea a venit ca un cutremur pe toate planurile: job, relație, prieteni, ba chiar mai rău, am pornit o luptă cu mine însămi.

E adevărat că, atunci când crezi că nu mai poți, descoperi că întotdeauna mai poți un pic.

Cu doze din ce în ce mai mari de curaj și cu susținerea potrivită, am început să pășesc pe propria cale.

Din ianuarie 2022 mi-am dat demisia de la un job sigur și călduț, ”la stat”, în care mă plafonam, iar acum sunt Change Strategist și ajut oamenii să trăiască o viață aleasă de ei, cu toate cutremurele cărora nu cred că le pot face față.

Nu e o plimbare prin parc, e un proces cu suișuri și coborâșuri, dar când e desenat de tine, are sens. Iar asta face totul să merite.

Ce spun cei cu care am lucrat:

Avem nevoie, uneori, pe parcursul vieții, de niște persoane care să ne ghideze. Tu ești una din aceste persoane și vreau să-ți mulțumesc că m-ai ajutat să merg pe un drum pe care nu m-aș fi dus, probabil, niciodată. Cu ajutorul tău, am reușit să-mi consolidez încrederea în mine și mi-am deschis o agenție de marketing. Încă nu am clienți, însă sunt foarte încrezător că voi reuși să trec de acest mic obstacol. – Alexandru Raul Dula

M-ai ajutat să-mi fac ordine în gânduri și să mă cunosc mai bine prin exercițiile și discuțiile noastre; ai șters praful de pe concepțiile mele învechite și rupte de realitate despre cum ar trebui să fie parcursul profesional al unei persoane care are succes și despre ce înseamnă succes; ai devenit go-to person pentru ce cărți, filme și aplicații să încerc, ca să rămân în pas cu ce e actual și ca să-mi descopăr skill-urile și activitățile pe care să le cultiv la job. – Oana Sorina Bârzea

Resurse la care a contribuit:

Meniu
Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration