Octavian Istrate

Based in: Iași

Cu ce te pot ajuta:

  • Să înveți să comunici conectat, asertiv și empatic în același timp
  • Să clarifici ce este important pentru tine și să iei decizii conștiente
  • Să înveți să devii empatic cu tine însuți, să reduci sentimentele de vinovăție și rușine, să-ți aduci mai multă acceptare de sine

Traininguri:

  • Comunicare Nonviolentă: trainer certificat CNVC (Center for Nonviolent Communication) din anul 2019. Am peste 80 de zile de training cu traineri certificați din diverse țări.
  • Solution Focus Coaching – program de formare PURE Coaching – cu Petra Muller-Demary – 2020.

Despre mine:

Salut, sunt Octavian. Absolvent de Automatică și Calculatoare. Disc Jockey de peste 20 de ani. Biciclist entuziast de 8 ani. Trainer de Comunicare Nonviolentă de 4 ani. Drumeț la cort de 2 ani. Change Strategist din martie 2021.

Pe scurt, un explorator conștient. Provocarea mea din fiecare zi este să găsesc echilibrul dinamic dintre muncă și refacere, provocare și confort, nou și cunoscut.

Țin mult la siguranță, acceptare și conexiune cu cei din jur. Acestea sunt și lucrurile pe care încerc să le ofer fiecărui om cu care lucrez. Pentru că, dacă le avem, putem explora conștient orice.

Am ales să lucrez ca Change Strategist pentru că interacțiunea 1-la-1 cu omul din fața mea îmi aduce profunzime. Un alt motiv este că pot ajuta într-un mod foarte particularizat. Tot ce fac este custom made pentru fiecare client în parte.

Ce spun cei cu care am lucrat:

“Octavian are o abordare echilibrată și autentică. Nu refuză celuilalt sa fie ceea ce este, tocmai pentru că și el a făcut pace cu ceea ce conține. E liniștitor să înveți cu el pentru că îți mărește gradul de acceptare de sine.” (Violeta Șuvăială, Psihoterapeut)

CNV mi-a adus darul conexiunii cu mine, cu emoțiile și nevoile mele, o grozavă capacitate de empatie atât către exterior, cât și către interior. Octavian m-a ajutat cel mai mult prin asertivitatea lui și prin puterea de empatie și reflectare în situațiile personale de intensitate mică, medie sau mare. A fost un sprijin extraordinar datorită stabilității sale emoționale. Din cursuri mi-a rămas cel mai prezent curajul de a se vulnerabiliza și de a fi onest vis-a-vis de situațiile de viață și credințele sale personale. Acest lucru mi-a inspirat încredere și putere de a acționa.” (Elena Popescu, Graphic designer @ Digital Architect)

CNV mi-a adus mai multă auto-cunoaștere și înțelegere. Am întâlnit oameni faini de la care am învățat cum să-mi aduc mai multă calitate, înțelegere și armonie în relațiile mele și în viață mea, păstrându-mi autenticitatea. Simt profundă recunoștință că am avut oportunitatea să cunosc oameni alături de care am evolutat și care m-au inspirat, Octavian fiind unul dintre ei. Recomand cu toată încrederea cursurile și sesiunile de coaching cu Octavian. Pot spune că am primit de fiecare dată informații valoroase, instrumente eficiente și practice. Cele cu care am rezonat mai mult le-am practicat mai des iar rezultatele sunt cu adevărat uimitoare de cele mai multe ori. Îți mulțumesc, Octavian!” (Alice M., Sales manager)

 

Resurse la care a contribuit:

Meniu
Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration