Construirea și deconstruirea de obiceiuri [Webinar 20 aprilie 2022]

EVENTS

3 minute read

În ultimii ani am acumulat multă experiență în a lucra cu obiceiuri (habits). Am învățat cum se construiesc obiceiurile sănătoase și cum ne putem asigura că le putem păstra, în timp, și mai ales cum deconstruim obiceiuri nocive, care ne trag înapoi.

Ca să ajung aici nu numai că am lucrat cu mine, niște ani, în a construi câteva zeci de obiceiuri mai mici sau mai mari (sport de 5 ori pe săptămână, meditație zilnic, folosirea calendarului pentru organizare, minimum 10000 de pași pe zi, fasting, băut minimum 2 litri de apă în fiecare zi, închis laptopul de muncă la ora 18:00, rutina de dimineață, ascultat audiobooks zilnic, exerciții de recunoștință etc), ci am și citit cam tot ce există valoros ca literatură de specialitate pe acest subiect. Nu în ultimul rând, am lucrat câteva sute de ore, unu la unu, cu clienți, fix pe acest subiect, ajutându-i să își construiască propriile obiceiuri.

Ca urmare, am organizat și câteva workshop-uri pe aceasta temă, iar acum organizez un webinar (deci 100% online!) în care am structurat toate aceste informații, ca tu să nu mai ai nevoie să treci prin acest proces lung.

Îți propun ca în acest webinar să înțelegem ce și cum ne motivează, cât de mult contează motivația, cât de mult contează voința și ce facem când simțim că ne lipsesc ambele.

Vreau să punem împreună bazele unor noi obiceiuri sănătoase și, de ce nu, să înțelegem cum putem să scăpăm de unele care par că fac parte deja din identitatea noastră.

Va fi un mix de know-how despre obiceiuri, psihologie, nevoi umane și neuroștiință aplicată. O să îți placă!

Se întâmplă ONLINE pe data de 20 aprilie, ora 18:30, durează trei ore și jumătate iar costul de participare este 250 lei.

Și nu în ultimul rând, dacă n-ai ascultat acest episod de podcast, ți-l recomand cu încredere, ca introducere în discuția super practică pe care o vom avea în cadrul Webinarului! Asta ca în webinar să ne putem concentra pe exerciții și informații 100% practice!

Observație importantă: O parte semnificativă din acest webinar este prezentă și în programul online 0+ Habits de pe zeroplus.ro! Webinarul actual este o varianta updatată a acelui program. Dacă nu ai cumpărat programul înregistrat, ți-l recomandăm pe acesta, live!

Cine este Trainerul?

Andrei Rosca

Andrei Roșca, change strategist

Am facut antreprenoriat timp de 20 ani și am fondat peste 12 proiecte și companii, însă în ultimii 8 ani am ales să lucrez, din ce in ce mai mult, 1 la 1 cu oameni ca tine, să îi ajut să își accelereze procesul de dezvoltare, printr-un proces propriu (Change Strategy Method) în care îmbin intervențiile strategice, coaching-ul și transferul de know-how.

Doar în ultimii 3 ani trainingurile de dezvoltare personală prin care am trecut au costat peste 40.000 euro, iar formările prin care am trecut au costat între 3600 euro și 8000 euro fiecare. Acest lucru mi-a permis să învăț direct de la cei mai buni specialiști din lume, oameni cum ar fi:

  • Tony Robbins
  • Richard Bandler (fondatorul Programării Neuro-Lingvistice – NLP)
  • Cloe Madanes (co-fondatoarea scolii “Strategic Family Therapy” și studenta directă a lui Milton Erickson)
  • Kaifi Iraklis (fondator al procesului ”The Art of Let Go”)
  • Marilyn Atkinson (fondatoare Erickson Coaching și studenta directă a lui Milton Erickson)
  • Joe Navarro (fost agent special FBI și expert internațional pe Body-Language)

Am aflat în ultimii 8 ani că, în ciuda existenței internetului, există know-how practic, care chiar nu este accesibil oricui. Iar acum vreau să dau mai departe o parte din acest know-how și din skill-urile dobândite.

Am lucrat în ultimii ani cu clienți foarte diverși: de la CEO de companii de succes, la oameni care sunt hotărâți să își găsească un nou drum profesional, să o ia de la capăt. De la jucători profesioniști de poker, la coachi și psihoterapeuți, căpitani de vas și oameni care se ocupă cu lansarea de sateliți în spațiu. De la tați de 60 de ani, la studenți de 19, de la familii tradiționale la swingeri, de la musulmani la ortodocsi sau atei.

Din țări cum ar fi România, SUA, UK, Germania, Belgia, Franța, Arabia Saudită sau Cameroon.

Poate părea ca lucrez cu oricine. Nimic mai fals! Îmi permit să nu lucrez cu oricine și e important pentru mine ca ceea ce facem împreună să aibă impact asupra vieții tale și, mai mult decat atât, să se propage, printr-un “ripple effect” pozitiv, în viețile altor oameni. Contează, deci, cine ești, cine vrei să fii, și cât de mult îți dorești să schimbi în bine lumea asta.

Hai să lucrăm împreună.

Meniu
Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration