[Webinar 16 noiembrie 2021] Cum ne identificăm valorile personale? Busolă pentru o viață cu sens

EVENTS

3 minute read

LATER UPDATE:

S-au ocupat toate locurile disponibile la acest webinar. Dacă dorești să afli când mai facem, cel mai bun loc pentru a rămâne la curent este newsletterul nostru, 0+ Insider – te poți abona de aici și te vom anunța când o să fie următoarele evenimente.

***

Salut,

Dacă ai ajuns pe această pagină, înseamnă că te-ar interesa workshopul despre valori personale pe care-l voi ține pe 16 noiembrie 2021 (marți), începând cu 19:00 (ora României).

În acest workshop vom descoperi împreună ce sunt valorile personale, cum le identificăm, cum ne ghidează ele viața și de ce e important sa avem claritate asupra lor.

Te voi pune la treabă, așa ca vei avea nevoie de hârtie, ceva de scris și deschiderea de a participa la o conversație ce poate fi vulnerabilă pe alocuri.

Nu sunt vreun expert mondial în valori. Nici psiholog, nici trainer, nici filosof de meserie. Sunt un practician, un călător prin viață ca și voi. Valorile proprii îmi sunt o busolă destul de utilă, mai ales când nu știu dacă să fac stânga sau dreapta. Mi-ar plăcea să împărtășesc ce am învățat până acum și să te ajut și pe tine să te înțelegi mai bine.

Îmi caut sensul, echilibrul și liniștea de foarte mult timp, probabil ca mulți dintre cei care citesc aceste rânduri. Lucru un pic complicat, pentru că toată viața m-am simțit mai confortabil în mijlocul furtunii și al haosului, decât în ordine și liniște. Însă în ultima vreme, când mă întreabă lumea “ce mai fac, cum o mai duc”, răspund împăcat și sincer “destul de bine.. viața de zi cu zi e destul de tumultoasă, dar dacă fac zoom out, nu am regrete majore, pare că îmi duc viața într-un fel aliniat cu valorile proprii, cu lucrurile care contează pentru mine, și asta îmi dă o liniște pe care nu mi-o ia nimic și nimeni”. Sau ceva de genul, ar fi dubios să răspund la fel de fiecare dată 🙂

Am găzduit acest workshop în echipe, între colegi, între prieteni, și a fost primit cu bucurie și recunoștință. E prima dată când îl fac public. Am integrat în el informații și exerciții din multe surse (cele mai notabile fiind Dare to Lead – Brene Brown, și formarea de Change Strategist făcută cu Andrei Roșca), le-am cernut prin experiențele mele și condimentat cu concluziile proprii.

Ce voi include în workshop:

  • Introducere în valorile personale: ce sunt ele, de ce contează, cum ne afectează viață.
  • Exerciții de identificare și validare a valorilor proprii.
  • Cum să incluzi valorile în deciziile importante din viața ta și cum trăiești o viață aliniata cu valorile personale.
  • Întrebări și răspunsuri, unde putem discuta orice nelămuriri și curiozități ai despre valorile personale.

Acest workshop este pentru tine dacă:

  • Vrei să te cunoști mai bine, să înțelegi cum ticăi și cum să trăiești o viață mai împlinită, fără regrete.
  • Ai fost pus în fața unor decizii dificile care te-au “rupt în două” și încă nu știi dacă ai procedat bine sau nu.
  • Vrei să eviți conflictele interioare, blocajele și momentele de îndoială.
  • Vrei să înțelegi de unde au apărut frustrările mari și cum poți să le eviți în viitor.
  • Te-ar ajuta o oglindă în care să te vezi fix cum ești, în cea mai bună formă a ta.

Despre mine:

Sunt soț, tatăl a două fetițe foarte diferite între ele, fac cafea bună, călătoresc cât pot de mult, desenez și fac poze la street art.

Sunt antreprenor, creator de software, rezolv probleme imposibile și construiesc echipe de aproape 18 ani. Acum contribui la a schimba industria vestimentară din interior ca Chief Technology Officer la Adore Me. Lucrez cu echipe care se conduc singure și lucrează împreună cu măiestrie și pasiune spre un scop comun.

Sunt mentor, coach și advisor pentru tot felul de oameni, cel mai des pentru antreprenori și lideri. 

Sunt Change Strategist pentru oameni care își doresc să se deblocheze și să meargă înainte.

Cele mai importante valori personale sunt contribuția, libertatea și curiozitatea.

Simt nevoia să ajut, să construiesc și să contribui la lucruri mai importante decât mine.

Am nevoie de autonomie și libertate atât pentru mine, cât și pentru ceilalți.

Curiozitatea și deschiderea la nou îmi sunt călăuze și motoare cu reacție spre a crește și a învăța lucruri noi.

Când:

16 noiembrie 2021 (marți), seara, începând cu 19:00 (ora României), online, interactiv – pe Zoom. Va dura 2 ore.

Join 0+ Insider

Newsletterul 0+ Insider este cel mai bun loc unde să ne urmărești. Vei avea acces la insight-uri utile într-un proces de schimbare, informații de culise legate de ce punem la cale (inclusiv workshopuri pe care le anunțăm doar pe mail), recomandări de cărți și altele.

Ce NU vei primi? Informații superficiale, pline de cuvinte stufoase, concepte obosite și deja super-reciclate, “tips & tricks” sau “growth hacks”. Îți vom scrie doar când avem ceva valoros de împărtășit.

S-ar putea să te intereseze și:
Meniu
Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration