Meditația: Cum ne-ar putea ajuta și de unde să începem? [workshop 3 august 2021]

EVENTS

3 minute read

LATER UPDATE:

Acest workshop s-a ținut deja. Dacă dorești să afli când mai facem, cel mai bun loc pentru a rămâne la curent este newsletterul nostru, 0+ Insider – te poți abona de aici și te vom anunța când o să fie următoarele evenimente.

***

Salut,

Dacă ai ajuns pe această pagină, înseamnă că te-ar interesa workshopul despre meditație pe care-l voi ține pe 3 august 2021 (marți), începând cu 19:00 (ora României).

În acest workshop voi vorbi despre ce aș fi vrut eu personal să știu înainte de a mă apuca de meditație, de ce să începi să meditezi și cum.

Am foarte multe ‘unelte’ pe care le-am testat de-a lungul vieții pentru a-mi îmbunătăți puterea de concentrare. Câteva am simțit că m-au ajutat, la altele mi-a luat ceva mai mult timp să înțeleg cum funcționează, pe altele le-am catalogat drept pierdere de timp.

Dar, de departe, meditația este obiceiul care simt că m-a ajutat cel mai mult să mă concentrez și să devin prezentă.

În ultimul an, de când cu pandemia și cu creșterea timpului petrecut meditând, i-am simțit amplificate beneficiile.

A devenit unul din cele mai importante obiceiuri ale mele, simt că mă echilibrează, mă recalibrează, mă ajută să rămân ancorată în prezent și să navighez mai bine prin perioadele de incertitudine și anxietate. Și regret că mi-a luat atât de mult timp să o iau în considerare.

Dacă mi-ai fi menționat meditația în urmă cu câțiva ani, mi-aș fi dat ochii peste cap. Am devenit receptivă și am dat o șansă meditației doar după ce au început să se adune piesele de puzzle într-un mod cu care am rezonat. Am descoperit perspectiva axată pe știință, neurologie și conexiunea minte-corp, fără aspectul spiritual.

Am gândit acest workshop din dorința de a împărtăși cu mai mulți oameni lecțiile pe care le-am învățat, preconcepțiile și miturile descoperite, beneficiile demonstrate de știință, precum și cel mai ușor mod de a începe și a măsura efectele meditației.

Ce voi include în workshop:

 • Beneficiile meditației – cele dovedite științific, prin studii realizate pe oameni care nu sunt yoghini, dar și ce am observat eu personal.
 • Introducere în sistemul nervos autonom, stres și anxietate.
 • Cum ai putea începe să meditezi – cel mai ușor mod de a-ți forma acest obicei.
 • Cum să măsori efectele meditației și după cât timp să te aștepți să observi diferențe.
 • Secțiune de Q&A, la care să răspund la orice fel de curiozități ai legate de meditație.

Pentru cine e acest workshop:

 • În general, pentru toți cei care sunt sceptici în privința meditației și vor o clarificare între ce e demonstrat științific, ce e hype (marketing / trend) și ce e din zona spirituală
 • Ai vrea să începi să meditezi, dar nu știi cum să începi sau cum funcționează
 • Nu ești convins dacă te-ar putea ajuta meditația
 • Nu-ți dai seama ce tip de meditație este cel mai potrivit pentru nevoile tale
 • Ai încercat să meditezi și ai renunțat, frustrat că nu te puteai concentra să-ți golești mintea sau nu puteai păstra obiceiul
 • Vrei să înveți ce metric este folosit pentru a evalua meditația și a afla dacă ești pe drumul cel bun
 • Ești curios să afli cât durează până observi că are vreun efect

Despre Cristina:

Sunt 1/2 content creator, 1/2 change strategist, adică parteneră pe drumul schimbării.

Misiunea mea este să-i ajut pe cei din jur să devină mai productivi, și în același timp mai umani. Să aibă relații sănătoase, care-i împlinesc și îi ajută să crească (personal și profesional), dar să nu-și atașeze prea tare identitatea și să uite ce-i face unici. Să-și controleze atenția și energia, dar să fie antifragili când lovește haosul. Să descopere unelte prin care-și pot gestiona atenția și timpul, să obțină energie și claritate. Și poate să se și distreze și să se bucure de proces. Adică exact lucrurile cu care m-am luptat eu personal multă vreme.

Am 14 ani de experiență în digital marketing și content creation, timp în care am pornit și condus mai multe proiecte de succes în music business, ecommerce, tech startups, online publishing. În timpul liber, îmi încarc bateriile alergând prin munți.

Când:

3 august 2021 (marți), seara, începând cu 19:00 (ora României), online  – pe Zoom. Va dura 2 ore.

Join 0+ Insider

Newsletterul 0+ Insider este cel mai bun loc unde să ne urmărești. Vei avea acces la insight-uri utile într-un proces de schimbare, informații de culise legate de ce punem la cale (inclusiv workshopuri pe care le anunțăm doar pe mail), recomandări de cărți și altele.

Ce NU vei primi? Informații superficiale, pline de cuvinte stufoase, concepte obosite și deja super-reciclate, “tips & tricks” sau “growth hacks”. Îți vom scrie doar când avem ceva valoros de împărtășit.

S-ar putea să te intereseze și:
Meniu
Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration