Cristina Chipurici

Based in: Human being living on the internet, dar mă găsești și în București și Brașov

Cu ce te pot ajuta:

  • Te ghidez să devii mai productiv, mai organizat și, în același timp, să nu-ți pierzi din umanitate.
  • Să ai relații sănătoase cu tehnologia (social media, mail-ul, aplicațiile de chat, sursele de informație și tool-urile digitale în general), care te împlinesc și te ajută să crești personal și profesional, fără să existe dependențe.
  • Să nu uiți de valorile tale și ceea ce te face unic. Și să nu-ți atașezi prea tare identitatea de altceva sau altcineva
  • Să-ți controlezi atenția și energia. Să știi cum să intri într-o stare de concentrare sau creativitate atunci când ai nevoie.
  • Să rămâi „antifragil” în plin haos și incertitudine.
  • Să iei cu claritate decizii importante, precum schimbarea jobului sau trecerea la antreprenoriat/freelancing.
  • Să-ți formezi obiceiuri noi sau să „te lași” de cele care nu te ajută. (în special să te apuci de sport, să citești mai mult, dar și să renunți la comportamente care te duc în prag de burnout sau dependență de tehnologie).
  • Și să nu uiți să te distrezi și să te bucuri de viață în timp ce lucrezi cu tine și faci schimbări.

Despre mine:

Salut, sunt Cristina.

1/2 Content Creator, 1/2 Change Strategist. 34 de primăveri. Născută și crescută în București. Mindset stoic. Îmi încarc bateriile alergând semi-maratoane pe munte.

Misiunea mea este să-i ajut pe cei din jur să fie antifragili când lovește haosul și să descopere unelte prin care își pot gestiona atenția și timpul, astfel încât să obțină energie și claritate. 

Adică exact lucrurile cu care m-am luptat eu personal multă vreme.

Împărtășesc lecțiile scumpe pe care le-am învățat în propriul proces de schimbare și propria experiență printr-un newsletter, podcast, workshopuri și traininguri. 

În 2021 am organizat și ținut un program intens de prevenție a burnout-ului – peste 45 de ore de workshopuri pe care le-am ținut și am lucrat cu participanții pe acest subiect timp de 4+ luni. Mai multe detalii: Ultimate Guide to Mastering Burnout.

Am 15 ani de experiență în content creation și digital marketing, music business, ecommerce x streetwear brands și tech startups, timp în care am pornit și condus mai multe proiecte online de succes. 

Sunt o persoană curioasă din fire, motivată de procesul de a învăța și a investiga subiecte cât mai diverse. 

 

*Cristina este unul din oamenii care face să se întâmple lucrurile în acest moment în Whisper – Center for Strategic Change. Poți afla mai multe despre ea aici.

 

Ce spun cei cu care am lucrat:

Ședințele cu Cristina mi-au oferit două unelte mentale noi:

  1. Să identific ce nevoi nesatisfăcute reflectă lucrurile pe care “cred” le vreau. Asta îmi oferă o oglindă în timp real a subconștientului, lucru care mi se pare extraordinar de valoros.
  2. Să-mi aliniez acțiunile la valorile personale, proactiv, fără sa mai acționez doar din reflex cand apar dezechilibrele în nevoi.

În final, felul în care-și trăiește Cristina viața (online) rezonează cu mine. Cum ești media celor cu care te înconjori, mă bucur că am avut ocazia să văd o parte din cum lucrează și care este procesul ei de a lua decizii.  (Alex Postolache)

 

Pe Cristina o urmăream de ceva vreme prin intermediul newsletter-ului și al podcast-urilor și am admirat mereu la ea capacitatea de analiza obiectivă a realității, focusul pe gândirea critică, productivitate și cum să nu te minți singur și mai ales faptul că împărtășește și cu alții descoperirile și experiențele sale dintr-o poziție de Om vulnerabil, cu bune și cu rele, cu trials and errors și nu dintr-o poziție de guru untouchable care le știe pe toate în domeniu (deși ȘTIE!).

Sesiunile de lucru cu ea, în calitatea ei de change-strategist, m-au ajutat să capăt mai multă claritate în ceea ce privește schimbarea pe care vreau să o fac în carieră, să mă cunosc mai bine pe mine și să capăt mai mult curaj în a lua decizii care inițial mi se păreau la fel de periculoase precum walking on thin ice. 

Nu am primit un set de reguli și instrucțiuni despre ce ar trebui să fac, ci am primit ceva mai valoros și anume resurse pentru a ajunge singură la anumite concluzii și decizii. Știe să pună întrebări astfel încât să îți stimuleze capacitatea de introspecție și să ai material de gândire mult timp după ce veți fi terminat sesiunile propriu-zise. (Denisa)

 

Cristina m-a ajutat să mă detașez de problemele curente și să mă gândesc unde vreau să ajung. Ca într-un derapaj cu mașina, trebuie să-ți ții privirea pe direcția de mers și-ți continui drumul. Fix asta m-a învățat ea, să nu mă las distrasă de alte lucruri și să mă concentrez pe ce-mi trebuie mie. Și-am ajuns să fac schimbarea pe care mi-o doream. (Gabriela D.)

 

Eu am zis într-o zi ce ar fi să încerc să lucrez cu Cristina, oricum nu are cum să fie mai rău decât acuma :). Cam așa am început. Și la sfârșit pot să spun că e ceva care te ajută să te pună pe direcția dorită. Nu cred ca e pentru oricine. Cristina nu o să facă în locul tău nimica. Mintea analitică a Cristinei vine cu multe date, îți zice unde ai putea schimba, dar și te lăsa pe tine să vii cu idei. Te ghidează spre rezultatul căutat. Pe lângă multe insighturi și accountability, e ceva ce nu cred că e luat în considerare de mulți. Eu recomand tuturor celor care vor să schimbe ceva, să îmbunătățească, care vor sa lucreze la ei… (Călin)

Resurse la care a contribuit:

Meniu
Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration