Maria Arbone

Based in: Bucureşti

Cu ce te pot ajuta:

  • Să capeți claritate atunci când te afli în fața unor provocări și decizii, astfel încât să te deblochezi.
  • Să construiești obiceiuri mai bune și o structură internă pe care să o folosești pentru alte schimbări.
  • Să devii mai productiv și să-ți folosești timpul mai bine.
  • Să ai o relație mai bună cu tine.
  • Să dezvolți relații mai bune cu cei din jur sau cu partenerul de viață.
  • Să evoluezi în carieră. Sau să o iei de la 0 în carieră.
  • Să gestionezi mai bine stresul, conflictele, emoțiile și să-ți îmbunătățești abilitățile de comunicare.
  • Să-ți folosești timpul și resursele mai bine, astfel încât să reușești ceea ce îți propui.

Despre mine:

Change Strategist on a mission. 

Misiunea mea: să devin în fiecare zi mai bună pentru mine și pentru cei din jur. Și dacă în acest proces pot să ajut și alți oameni să facă o schimbare în viața lor, consider că am contribuit măcar puțin la bunul mers al lumii. 

Mi-am petrecut ultimii 11 ani în marketing și comunicare, mai bine de jumătate dintre ei ca director de marketing într-o companie B2B. După 7 ani de management, mi-am descoperit o pasiune pentru leadership și comunicare internă. Am descoperit că orice ai face, în orice loc, totul se reduce la oameni și nevoile lor.

La 30 de ani mi-am luat inima în dinți și am început a doua facultate, de psihologie, și m-am alăturat acestui trib de Change Strategists hotărâți să facă din lumea asta un loc mai bun.

Nu dețin rețete sau adevăruri absolute, nici nu cred că există, prin urmare învăț, experimentez, ajustez și fac în fiecare zi alegeri. Uneori mai bune, alteori nu, dar știu că dacă o cale nu merge, există mereu o alta.

 

Ce spun cei cu care am lucrat:

Omul potrivit la timpul potrivit face minuni. Cam așa as descrie-o pe Maria și interacțiunile cu ea. Reușește să surprindă esența într-o discuție, să scoată la suprafață valoarea ta personală și să-ți dea imboldul necesar pentru a lua cele mai bune decizii.

Mulțumesc, Maria pentru ghidare și susținere, pentru motivația și încrederea cu care plec după fiecare discuție cu tine, pentru entuziasmul și bucuria pe care am învățat să le practic și să le descopăr în fiecare zi.”

(Claudia, PO Specialist)

Două cuvinte esențiale aș alege pentru descrierea Mariei și a modului în care am lucrat cu ea: încredere și răbdare. Pentru că asta mi-a oferit interacțiunea cu ea: încredere că am ales omul potrivit cu care să lucrez, încredere că am să reușit să mă apropii de obiectivul propus, încredere în mine și în deciziile mele. 

I-am cerut ajutorul pe consiliere în carieră. M-am gândit, la început, că o să fie foarte simplu, că Maria va avea o cheiță magică cu care deschide un sertar de unde eu pot să-mi aleg oportunitățile și opțiunile profesionale. Și că poate o să se întâmple totul într-o singură ședință. 

Not, n-a fost așa. Am luat-o de la firul ierbii, cum s-ar zice în popor, am trecut prin câteva etape (grele pentru mine) în care mi-am descoperit vulnerabilități de care nu aveam habar, apoi am trecut la etape de acceptare, asumare, căutări și îmbunătățiri. 

Iar la final, a ieșit varianta: ok, știu ce vreau să fac, știu cum trebuie să fac, acum va trebui să am răbdare să se întâmple.  

Mulțumesc, Maria, pentru această experiență!

(Didona, Specialist PR & Marketing)

Maria a avut deschiderea și disponibilitatea să mă ajute să-mi dau seama ce este important pentru mine, ce fac pentru mine vs pentru alții, ce vreau să termin dat fiind că e pentru mine și strategii pentru a-mi gestiona timpul ca să dorm mai mult. Este foarte prietenoasă în abordare, știe să asculte și are multe metode de anamneză și coaching cu ea, care m-au făcut să văd diversele aspecte care contribuiau la atingerea sau nu a obiectivelor mele.”

(Cristina I., Manager)

Maria a fost omul meu de bază în ultimele luni (“my person”), cu ajutorul căreia am reușit să deblochez niște situații care îmi stăteau în calea atingerii obiectivului meu, m-a susținut, mi-a subliniat ce e cu adevărat important, mi-a oglindit cuvintele mele și mi-a adus multă lumină, liniște și înțelegere. După finalizarea ședințelor de coach știu care e direcția pe care trebuie să o urmez, iar la Maria știu că mă voi întoarce cu mult drag și deschidere dacă voi mai avea nevoie de ghidare.”

(Cristina M.)

Resurse la care a contribuit:

Meniu
Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration